Λύθηκε το πρόβλημα με το νερό στον Ριόλο, μας ενημερώνει ο νέος πρόεδρος της ΤΚ Ριόλου Σάκης Βαβαρούτας, ο οποίος ευχαριστεί τον δήμο δυτικής Αχαΐας που ενδιαφέρθηκε, όπως λέει ο ίδιος και έπειτα από συνεργασία με την τοπική κοινότητα, κατασκευάστηκε γεώτρηση.
Η ζημιά, που είχε προκληθεί, όπως αναφέρει ο πρόεδρος, αποκαταστάθηκε μέσα σε λίγες ημέρες. “Ευχαριστούμε τους κατοίκους του χωριού για την κατανόηση και υπομονή”, σημειώνει ο κ. Βαβαρούτας.
Κι ενώ συμβαίνουν αυτά στο Ριόλο, στα περισσότερα χωριά, το “μαρτύριο” της σταγόνας δεν σταματά, αντιθέτως εντείνεται. Είναι πλέον φανερό, ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή έχει “καταθέσει” τα “όπλα” σε ένα από τα μείζονα ζητήματα που προϋπήρχαν στον δήμο. Οι πολίτες από τη μεριά τους, ταλαιπωρούνται καθημερινά, ενώ φαίνεται πια, ότι αναμένουν με ανυπομονησία τη νέα δημοτική αρχή, όπου έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για την επίλυση του σοβαρότερου προβλήματος στη δυτική Αχαΐα εδώ και πολλά χρόνια.
