λόγου διάπλασις: Όλες οι λογοθεραπευτικές αξιολογήσεις για τον Νοέμβριο σε Κάτω Αχαΐα και Πάτρα θα είναι δωρεάν

ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ Κ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ
Μένουμε σπίτι ξανά και φροντίζουμε την υγεία μας και τους ανθρώπους μας. Οι επαγγελματίες υγείας όμως συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας. Τα κέντα ειδικών θεραπειών λόγου διάπλασις σε Κάτω Αχαΐα και Πάτρα, θα παραμείνουν ανοιχτά ολο το διάστημα της καραντίνας προσφέροντας τις υπηρεσίες μας.
Για εμάς όμως τους ανθρώπους των λόγου διάπλασις είναι μία μέρα ξεχωριστή η σημερινή, μία μέρα γεμάτη γλυκιά γεύση, αναμνήσεις, όμορφα χρώματα και ελπίδες. Ήταν 7. 11. 2006 όταν φώτισε για πρώτη φορά η ταμπέλα του πρώτου μου “παιδιού”. Φόβοι και αγωνίες για το αν θα είμαι καλή σε αυτό που σπούδασα και αν θα μπορέσω να προσφέρω εκείνο το κομμάτι της ψυχής μου που μπορεί να θεραπεύει, να συμπάσχει και να δίνεται σε κάθε περιστατικό που περνά την πόρτα του ” λόγου διάπλασις”…!!! 14 υπέροχα δημιουργικά χρόνια μετά νιώθω την ίδια λαχτάρα κάθε μέρα που ξεκλειδώνω την πόρτα του κάθε κέντρου μας..!! Με εκατοντάδες παιδιών πλέον να έχουν περάσει από τα χέρια μας και να έχουν ολοκλήρωσει την θεραπεία τους. Ευχαριστώ τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και στην οικογένεια μου που με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε και άλλα χαμόγελα να δούμε και άλλα μάτια να λάμπουν από ευτυχία που κατάφεραν το στόχο τους. Είναι πολύ όμορφο ένα δημιούργημα σου να έχει πάει τόσο καλά και να συνεχίζει. Σε γεμίζει ευτυχία και δύναμη για το μέλλον. Ολες οι λογοθεραπευτικές αξιολογήσεις για τον Νοέμβριο σε Κάτω Αχαΐα και Πάτρα θα είναι δωρεάν, σαν ένα ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης σας.. Χρόνια πολλά Λόγου διάπλασις….!!
Με εκτίμηση
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ
Καραμπελιά Ροδία
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο που λέει "Από το λόγου 2006 δ ιάπλασις Ροδία K. Καραμπελιά Πτυχιούχος Λογοθεραπείας ATEI ΠΑΤΡΩΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΓΕΣΤ Εξουσιοδοτημένος συνεργάτης τεστ σχολικής ετοιμότητας για τηνΑ Δημοτικού ΠΡΟΛΗΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ σε ενήλικες & παιδιά Κέντρο Κάτω Αχαϊας Αθηνάς 55 τηλ.:26933 00 946 + ΒασιλειάδουΙωαννα Κέντρο Πάτρας Μονής Φιλοθέου Ιτιές Πατρών τηλ.:26140 10 680 Email: rkarampelia KLV.:6972 89 18 71 https://ogoudialaisigrwenode.gr/"
Επόμενο άρθρο

Σύνδεση συντακτών

Σύνδεση στο λογαριασμό σας

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.