Απάντηση του Αντιδημάρχου Ενέργειας
«Όταν η αντιπολίτευση γίνεται από απόσταση μετατρέπεται σε παραπληροφόρηση και εκθέτει ανεπανόρθωτα όσους αλλοιώνουν την πραγματικότητα.
Η πλατεία Παπαγιαννοπούλου δεν έχει μείνει ούτε μία ημέρα χωρίς φωτισμό. Μάλιστα, μόλις πριν από περίπου 15 ημέρες ολοκληρώθηκαν εργασίες αναβάθμισης του φωτισμού της, με νέου τύπου λαμπτήρες LED.
Με την έλευση του φθινοπώρου και καθώς πλέον σκοτεινιάζει νωρίτερα, έγινε η απαραίτητη επαναρύθμιση των χρονοδιακοπτών, ώστε ο φωτισμός να ενεργοποιείται νωρίτερα.
Αυτό, όμως, δεν δικαιολογεί την άγνοια του επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης. Πριν μιλήσει δημόσια για «αδιαφορία» και «εγκατάλειψη», θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει στην πόλη για την οποία επιλέγει να ασκεί κριτική.
Και επειδή γίνεται λόγος για «εγκατάλειψη» της Κάτω Αχαΐας, μάλλον εκείνος που απουσιάζει από την Αχαγιά είναι ο ίδιος. Διαφορετικά, θα είχε δει και τα φώτα αναμμένα και τις παρεμβάσεις που έγιναν μόλις πριν από λίγες ημέρες.
Εμείς πάντως δεν κάνουμε τον «Κινέζο». Είμαστε εδώ, παρόντες και απαντάμε με έργα. Άλλοι φαίνεται πως επιλέγουν να μη βλέπουν ούτε αυτά που είναι… φωτισμένα».


