Η ώρα η καλή… και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα στο «Μοναδικές Στιγμές και Όνειρα»- Κοσμικό γεγονός ο γάμος σας, στην Ελίνα Φρούντα! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ελίνα Φρούντα και οι συνεργάτες της στο «Μοναδικές Στιγμές και Όνειρα»  , κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα κι αυτό, γιατί το κάνουν πάντα με αγάπη και όρεξη για δουλειά! Το «Μοναδικές στιγμές και Όνειρα» στην Κάτω Αχαΐα, τα λέει όλα από το όνομα… Εκεί γίνονται οι ιδέες σου πράξεις και τα όνειρα σου, αληθινά.

Κοσμικό γεγονός γίνεται πάντα ένας γάμος, φροντισμένος από την αρχή μέχρι το τέλος από την Ελίνα Φρούντα. Ένας γάμος που φέρει την «ταυτότητα» της γνωστής επιχείρησης «Μοναδικές Στιγμές και Όνειρα» της Ελίνας Φρούντα, γίνεται η σημαντική ημέρα της ζωής σας και μένει για πάντα χαραγμένη στις καρδιές όλων!

Οι ώρες που αφιερώνουν η Ελίνα και οι συνεργάτες της, στη δημιουργία είναι πασπαλισμένες με χαμόγελα, τραγούδια και καλή διάθεση. Γι αυτό και το αποτέλεσμα είναι πάντα μοναδικό! 

Στο κατάστημα «Μοναδικές Στιγμές και Όνειρα» στην Αγίου Ιωάννου 77 στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας, θα βρείτε τα πάντα για τον γάμο, από τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες, αξεσουάρ νύφης, στολισμό εκκλησίας και χώρου δεξίωσης και φυσικά τα δώρα των κουμπάρων, πρωτότυπα, μοναδικά!   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Μοναδικές στιγμές και όνειρα» στον γάμο του Χρήστου και της Αθηνάς! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίθανες δημιουργίες του «Μοναδικές Στιγμές και Όνειρα» στον γάμο του Σωτήρη Μακαρώνα και της Μαρίας Θανοπούλου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ