Απίθανες δημιουργίες του «Μοναδικές Στιγμές και Όνειρα» στον γάμο του Σωτήρη Μακαρώνα και της Μαρίας Θανοπούλου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τον λαμπερό γάμο του ποδοσφαιριστή της ομάδας Αχιλλέας, Σωτήρη Μακαρώνα και της Μαρίας Θανοπούλου ανέλαβε το κατάστημα της Ελίνας Φρούντα Μοναδικές Στιγμές και Όνειρα στην Κάτω Αχαΐα.

Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι της Παναγίτσας στο Θεριανό. Το γλέντι στο Κτήμα Παναγιωτόπουλου στο Λαμπίρι και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το ζευγάρι έχει ήδη μία κορούλα 1,5 ετών, ενώ εκτός της ενασχόλησης του γαμπρού με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, έμμεση σχέση έχει και η νύφη, καθώς είναι ανιψιά του προέδρου της Θύελλας Πατρών, Τάκη Θανόπουλου.

Η Ελίνα Φρούντα και το «Μοναδικές Στιγμές και Όνειρα» φρόντισε να είναι όλα όπως τα είχε ονειρευτεί το αγαπημένο ζευγάρι. Μοναδικές οι συνθέσεις και οι δημιουργίες από ξύλινες και υφασμάτινες κατασκευές με λευκά λουλούδια, όμορφα και αισιόδοξα μηνύματα πάνω στα ξύλινα αναμνηστικά! Τόσο το εκκλησάκι όσο και ο χώρος της δεξίωσης, «φωτίστηκαν» από την εξαιρετική διακόσμηση ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι πρωτότυπες λαμπάδες με τους κύβους και τα στέφανα του ζευγαριού.

Ένας ακόμη γάμος, φέρει την «ταυτότητα» της γνωστής επιχείρησης «Μοναδικές Στιγμές και Όνειρα» της Ελίνας Φρούντα στην Κάτω Αχαΐα που φροντίζει να κάνει την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας, να μείνει για πάντα χαραγμένη στις καρδιές όλων!

Η δυνατή ομάδα του «Μοναδικές Στιγμές και Όνειρα»