«Μοναδικές στιγμές και όνειρα» στον γάμο του Χρήστου και της Αθηνάς! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένας όμορφος γάμος έγινε στο Φαραί. Ο Χρίστος Νιφόρας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αθηνά. Κουμπάρος του ζευγαριού ο Νίκος Γκοτσόπουλος. Ο γάμος και η βάφτιση της κορούλας τους, είχαν την «ταυτότητα» του καταστήματος ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ της Ελίνας Φρούντα στην Κάτω Αχαΐα. 
Η Ελίνα φρόντισε να είναι όλα, έτσι όπως τα είχε ονειρευτεί το ζευγάρι. Η διακόσμηση στον Ιερό Ναό είχε γήινους τόνους με μοναδικές συνθέσεις ξύλου και υφάσματος. Εκπληκτική η ανθοδέσμη της νύφης ενώ έκανε ιδιαίτερη αίσθηση η διακόσμηση στο κέντρο όπου έγινε η δεξίωση με τις πολύχρωμες πινελιές να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Οι λαμπάδες, τα στέφανα, τα βαπτιστικά, τα κεράσματα, το κάδρο με τις ευχές ήταν μερικές μόνο από τις μοναδικές εικόνες σε έναν παραμυθένιο γάμο, όπως μόνο το Μοναδικές Στιγμές και Όνειρα ξέρει να φροντίζει!
Μετά την τελετή, το ζευγάρι βάφτισε και την κορούλα της. Το όνομα της μικρής, Σοφία και νονοί της οι Βάσω Ζαχαροπούλου με τον αδελφό της Τάκη Ζαχαρόπουλο. Ακολούθησε δεξίωση στο Μαριάννα Παλάς.