Με λαμπρότητα και υπερηφάνεια πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στην έδρα του δήμου Δυτικής Αχαΐας, την Κάτω Αχαΐα.
Προηγήθηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στην Κάτω Αχαΐα και η Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων της πόλης. Η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας έγινε από Εκπαιδευτικό του Γενικού Λυκείου Κ. Αχαΐας.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και απαγγελία ποιημάτων από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Κάτω Αχαΐας.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και ακολούθησε η μαθητική παρέλβαση στο τμήμα της οδού Αποστόλου Ανδρέου και τμήμα της οδού Πατρών-Πύργου.
Αντίστοιχα, μαθητικές παρελάσεις πραγματοποιήθηκαν και στις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες.
Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου στην Κάτω Αχαΐα.
Κλικ από την Κάτω Αχαΐα και άλλα χωριά που έγιναν εκδηλώσεις για τη σημερινή Εθνική Επέτειο του “ΟΧΙ”:




















