• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Το λαγκάδι, η παρέμβαση του δήμου και το … “απαγορευτικό” γινάτι!

dytikanea by dytikanea
23 Ιουλίου 2018
in ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ - ΣΧΟΛΙΑ
0
Το λαγκάδι, η παρέμβαση του δήμου και το … “απαγορευτικό” γινάτι!
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Το πρόβλημα είναι εδώ και πολλούς μήνες. Μάλλον χρόνια. Ένα λαγκάδι, λοιπόν, κάθε χρόνο, σε τραγική κατάσταση, με καλαμιές, δέντρα και χορτάρια, φερτά υλικά, ψόφια ζώα, ποντίκια, φίδια και … έντονη δυσοσμία. Το λαγκάδι (ρέμα, ποτάμι, πείτε το όπως θέλετε) πρέπει να καθαριστεί. Βρίσκεται στο Γομοστό, μια “ανάσα” από εκεί που άνθρωποι, κοιμούνται, τρώνε, μικρά παιδιά παίζουν. Πέραν του κινδύνου της δημόσιας υγείας, ο κίνδυνος να “φουντώσει” από φωτιά είναι μεγάλος! Σήμερα λοιπόν, που και η δυτική Αχαΐα, βρίσκεται στο “κόκκινο” για πρόκληση πυρκαγιάς, βρήκα την ευκαιρία. Ο δήμος ανταποκρίθηκε άμεσα, στο αίτημα δημότη, να καθαριστεί το λαγκάδι. Πολύ πιο γρήγορα, μάλιστα, τα αντανακλαστικά της δημοτικής αρχής και της αντιδημαρχίας έργων από ότι περίμεναν στο χωριό. Και μην πάει το μυαλό σας στα προεκλογικά δωράκια και ταξίματα. Γιατί αυτό έγινε πολύ πιο πριν, μάθουμε ότι οι εκλογές θα επισπευσθούν. Μέχρι εδώ όλα καλά. Ήρθε ο μηχανικός του δήμου, έκανε αυτοψία, είδαν τί απαιτείται και τί χρειάζεται και το σπουδαιότερο; Διαπίστωσαν το “επείγον” του αιτήματος. Όμως… Όταν επέστρεψαν με τα μηχανήματα, έγινε το εξής απίστευτο! Ένας άλλος πολίτης, σταμάτησε τα μηχανήματα! Όπως το ακούτε. Του ανήκει το λαγκάδι; Όχι φυσικά. Απειλείται η περιουσία του από τον καθαρισμό; Το τελείως αντίθετο! Αν το λαγκάδι πλημμυρίσει, ή πιάσει φωτιά, ο πρώτος που υποστεί καταστροφή είναι αυτός. Κι όμως! Και ερωτώ. Υπάρχουν όρια στην άσκηση της εξουσίας; Και δεν μιλάμε για το “σκάσε και κολύμπα”, ούτε για το “εγώ διατάζω”. Μιλάμε για την καθημερινότητα, τη λογική, την προστασία της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια των πολιτών. Ο δήμος, λοιπόν, για να μην ερεθίσει και οξύνει άλλο την κατάσταση, πήρε τα μηχανήματα κι έφυγε όπως ήρθε… Το λαγκάδι, στη χειρότερη κατάσταση, απ ότι ήταν… Θα ληφθεί απόφαση να γίνει ο καθαρισμός ή θα “καούμε” από ένα γινάτι; (Κρατάει πολλά χρόνια, έτσι, γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε προφανώς…)

Tags: η παρέμβαση του δήμου και το ... "απαγορευτικό" γινάτι!Το λαγκάδι
Previous Post

Ποια επιδόματα και πότε θα πληρωθούν μέχρι τις 27 Ιουλίου

Next Post

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιουλίου

Next Post
Τα ζώδια σήμερα 23 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιουλίου

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Ένταλμα σύλληψης για τον Βαγγέλη Λιόλιο και μέλη της διοίκησης της ΕΟΚ
  • Κέικ με μέλι και κανέλα
  • Δυτική Αχαΐα – Αντιδήμαρχος Παιδείας: “Ο Δήμος καλύπτει τις ανάγκες των παιδικών σταθμών” – Η απάντηση της διευθύντριας του Σχολείου
  • Αμαλιάδα: Έγινε η εκταφή της 79χρονης που έθαψαν οι γιοι της στον κήπο – Διπλωμένη σε κουβέρτα ήταν η σορός της (ΒΙΝΤΕΟ)
  • Πορείες διαμαρτυρίας στην Πάτρα: Συγκέντρωση μαθητών φοιτητών και εργαζόμενων στην Πλατεία Γεωργίου- Έκτακτα μέτρα από την ΕΛΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
  • Διεθνής διάκριση για το Πανεπιστήμιο Πατρών: ερευνητές και ερευνήτριες του ιδρύματος στο 2% παγκοσμίως
  • Πάτρα: Στο νοσοκομείο δικυκλιστής
  • Ονομάστε την πρώτη ελληνική αποστολή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό – Πρόσκληση για ιδέες ενόψει του ταξιδιού του Αδριανού Γολέμη
  • Δυτ. Ελλάδα: Δύο αδέρφια έθαψαν τη μάνα τους στον κήπο – Τους κατήγγειλε ο τρίτος αδελφός
  • Δυτ. Ελλάδα: Καταλήψεις μαθητών σε 47 σχολεία
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In