Παππούς έγινε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Η κόρη του Μαρία και ο Αχαγιώτης σύζυγός της Δ. Στεμπίλης υποδέχθηκαν τη μικρή τη μέρα του Αγίου Δημητρίου!

STEMPILHS DHMHTRHS MORO
Ανήμερα της γιορτής του, κατέφθασε η Αρετούσα! “Το καλύτερο δώρο που είχα ποτέ για τη γιορτή μου”, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ ο γαμπρός του Προέδρου της Δημοκρατίας

Παππούς μιας εγγονής έγινε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος καθώς η μία του κόρη, η Μαρία, έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή ένα υγιέστατο κοριτσάκι 2,8 κιλών που είναι το πρώτο της παιδί. Ο ερχομός της μικρής συνέπεσε με τη γιορτή του πατέρα της, Δημήτρη Στεμπίλη ο οποίος – όπως έχει γράψει το dytikanea.gr – κατάγεται από την Κάτω Αχαΐα. 

Μάλιστα, το ζευγάρι θα δώσει στη μικρή το όνομα της μητέρας του Δημήτρη, Αρετής, την οποία έχασε τον περασμένο Μάρτιο σε ηλικία 85 ετών. Στην κηδεία μάλιστα που είχε γίνει τότε στην Κάτω Αχαΐα, είχε παραυρεθεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Η κόρη του Προέδρου της Δημοκρατίας γέννησε στο μαιευτήριο Ιασώ φέρνοντας χαμόγελα και ευτυχία στην οικογένεια του κ. Παυλόπουλου αλλά και σε συγγενείς και φίλους του γαμπρού στην Κάτω Αχαΐα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Βλασία Πελτσεμή- Παυλοπούλου και έχουν ένα γιο και δίδυμες κόρες, την Μαρία και την Ζωή. Η Μαρία είναι καθηγήτρια Γαλλικών και η Ζωή νηπιαγωγός ενώ ο γιος του ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση και δικηγορεί.

Ο Δημήτρης Στεμπίλης ζει και εργάζεται στην Αθήνα όπου διαμένει με τη σύζυγό του Μαρία Παυλοπούλου.

Να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας!

Next Post




Πρόσφατα άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.