• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

“Παγώνουμε” – Στους 9 βαθμούς η θερμοκρασία! Κάθετη πτώση του υδράργυρου!

dytikanea by dytikanea
29 Νοεμβρίου 2018
in ΖΩΗ, ΝΕΑ
0
“Παγώνουμε” – Στους 9 βαθμούς η θερμοκρασία! Κάθετη πτώση του υδράργυρου!

No 541788

0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Παγωνιά , αλλά και δυνατούς ανέμους προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ για την περιοχή. Συγκεκριμένα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-10 βαθμούς , ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα 6-7 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 αναμένονται νεφώσεις ενώ βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και το Αιγαίο. Ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται και στα βόρεια ηπειρωτικά έως το μεσημέρι. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα των παραπάνω περιοχών, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Μακεδονίας και της Θράκης έως το μεσημέρι. Πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες υπάρχει στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -1 έως 7 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από -3 έως 4, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 4 έως 11, στα νότια ηπειρωτικά από 5 έως 12, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 3 έως 10, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 9 έως 18, και στην Κρήτη από 11 έως 18. Σημειώνεται ότι, με εξαίρεση τη βόρεια χώρα και την Κρήτη, η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο και από το πρωί στο Κεντρικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο, θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους. Χιόνια θα πέσουν στην Πάρνηθα και στον Κιθαιρώνα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά στα ανατολικά παράκτια έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς, με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές έως και το μεσημέρι, ενώ ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 400 μέτρων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά στα δυτικά έως 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι κατά 1 έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 6 βαθμούς.

Tags: Στους 9 βαθμούς η θερμοκρασία - Κάθετη πτώση του υδράργυρου!
Previous Post

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Δύμης για σήμερα Πέμπτη

Next Post

Στον Απόστολο Κατσιφάρα γονείς των μαθητών του δημοτικού Σαγείκων – ΦΩΤΟ

Next Post
Στον Απόστολο Κατσιφάρα γονείς των μαθητών του δημοτικού Σαγείκων – ΦΩΤΟ

Στον Απόστολο Κατσιφάρα γονείς των μαθητών του δημοτικού Σαγείκων - ΦΩΤΟ

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Η απάντηση του Αλεξόπουλου στη “συστράτευση” της αντιπολίτευσης: “Να είναι παρόντες για να γνωρίζουν”
  • Πσιτ! Ίδιες αφίσες την ίδια ώρα?
  • Γρ. Αλεξόπουλος: Τέλος στα σενάρια μετεγκατάστασης Ρομά – “Ο Δήμος δεν είναι χώρος για παιχνίδια εντυπώσεων”
  • Κάτω Αχαΐα – Τα πρώτα κλικ στη 2η Βραδιά Εμπορίου – Η “μάχη” της πόλης να ορθοποδήσει δίπλα στα μεγάλα αστικά κέντρα και τις αγορές τους
  • Μεγάλη γιορτή της τοπικής αγοράς σε Κάτω Αχαΐα και Πύργο με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
  • Αχαΐα: Επικίνδυνη μέρα η Δευτέρα για πυρκαγιές – Σε “πορτοκαλί” συναγερμό – ΧΑΡΤΗΣ
  • Πσιτ! “Λιώνει” για την εγγονή του ο Μπονάνος
  • #Σε είδα!
  • Πέθανε στα 74 του χρόνια ο σπουδαίος ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος
  • Πσιτ! Μπάνιο στα Σφακιά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In