
Ακόμη μία νίκη πανηγύρισε η Αχαγιά ’82, καθώς επικράτησε εντός έδρας του Πέρα με 88-82 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 1ου Νότιου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι (42-43), αλλά στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πήραν τον πλήρη έλεγχο και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.
Αχαγιά 82:(Σαράντης ) Οικονομόπουλος 21(1), Βουρνάς 15(2), Κάλλης 2, Λιμπέρης 13(4), Μακρής 11, Τσάμης 18(3), Κωνσταντινόπουλος 6(2), Ταρνάρης, Αναστασόπουλος
ΑΣ ΠΕΡΑ: (Γκαναβίας) Βαρδαλος 8(1), Θεολογίτης 5(1), Παπαδής 6, Τσολάκης 19(2), Χολέβας 6(2), Πατζατζόπουλος 7, Πιτούλης 14, Σωτηράκης 12(1), Ντιφαντής 1
Σαράντης Χ: Παρουσιάσαμε 2 πρόσωπα στο παιχνίδι επηρεασμένοι και από τους τραυματισμούς του Νικολάου (Ράμματα φρύδι) και του Κάλλη (διάστρεμμα) δεν καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας στο πρώτο μισό. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο αποφασισμένοι διορθώσαμε την άμυνα και δημιουργήσαμε μια διαφορά 15 πόντων που μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Νέοι. Σε γενικές γραμμές μένουνε ευχαριστημένοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που για άλλη μια φορά ζεστανε το γήπεδο σε μια κρύα ημέρα από άποψη θερμοκρασία.

