Υποψήφιος για τα Πρόσωπα της Χρονιάς είναι το μέλος της διοίκησης των Αστεριών Αχαΐας Χρήστος Σαράντης.
Ο Χρήστος Σαράντης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Αχαγιάς ΄82 στο τέλος της περσινής σεζόν, όταν όλα έμοιαζαν χαμένα. Κι όμως, κατάφερε να οδηγήσει τον σύλλογο, μέσα από μια ανεπανάληπτη ανατροπή στα χρονικά του τοπικού μπάσκετ, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η και της παρθενικής του ανόδου στις εθνικές κατηγορίες.
Ήταν, παράλληλα, εκ των πρωτεργατών στην προώθηση της συνεργασίας μεταξύ Αχαγιάς ΄82 και Αστεριών Αχαΐας σε επίπεδο υποδομών. Ο Χρήστος Σαράντης γεννήθηκε το 1973 και είναι παντρεμένος με την ψυχολόγο Χαρά Γουλιάμη, με την οποία έχουν 3 παιδιά, την Αγγελική, ηλικίας 13 ετών, την Κατερίνα, ηλικίας 12 ετών και τον Ηλία, ηλικίας 5 ετών.
Στο παρελθόν αγωνίστηκε με επιτυχία και στην Ολυμπιάδα, ενώ έχει διατελέσει και μέλος του τεχνικού επιτελείου του Απόλλωνα.
Το 2010 ταξίδεψε στις ΗΠΑ με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.