• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Τετάρτη, 13 Μαΐου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Αχαγιώτισσα η κούκλα Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού Άντρια Παναγιωτοπούλου! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

dytikanea by dytikanea
9 Φεβρουαρίου 2017
in ΖΩΗ, ΝΕΑ
0
Αχαγιώτισσα η κούκλα Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού Άντρια Παναγιωτοπούλου! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η Aνδριάνα (Άντρια) Παναγιωτοπούλου θα είναι η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2017. Η εκλογή της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 έγινε ανάμεσα σε 22 υποψήφιες από την Πάτρα, την Αθήνα και άλλες ελληνικές πόλεις που κατέθεσαν το ενδιαφέρον τους.

Η Άντρια Παναγιωτοπούλου, η γλυκύτατη 26χρονη που γεννήθηκε στην Πάτρα και έχει καταγωγή από τη δυτική Αχαΐα, είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά, έχει σπουδάσει πιάνο, μουσική και χορό και σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια χορού. Έχει συμμετάσχει στην ινδική ταινία bollywood «Βetween you and me» ως κεντρική χορεύτρια και έχει αποσπάσει το χρυσό μετάλλιο στους επαγγελματίες πανελλαδικώς και τον τίτλο «Bollywood Star of the Year» στον 3ο διεθνή διαγωνισμό Bollywood υπό την αιγίδα της Unesco (Ιούλιος 2016).

Η Άντρια Παναγιωτοπούλου λατρεύει το Πατρινό Καρναβάλι, στο οποίο συμμετέχει από μικρή ως μέλος πληρωμάτων. Παράλληλα λατρεύει τον χορό. Έχει επαγγελματικά διπλώματα χορού από το Ε.Σ.Χ.Ε (Εθνικό Συμβούλιο Χορού Ελλάδος) και άλλους φορείς και με εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα χορών έχει διδάξει σε σχολές χορού και πολιτιστικούς συλλόγους και έχει λάβει μέρος έως σήμερα σε διαγωνισμούς και δρώμενα ως χορεύτρια και χορογράφος. Θεωρεί τον χορό αναπόσπαστο στοιχείο της καρναβαλικής διασκέδασης. Έχει συμμετάσχει χορεύοντας σε Καρναβαλουπόλεις στο πλαίσιο του Καρναβαλιού των Μικρών, σε εκδηλώσεις σε παλαιότερες Τσικνοπέμπτες, σε παλαιότερο αποκριάτικο χορό του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων – ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ, συμμετέχοντας στις Μαζορέτες που παρέλαυναν επικεφαλής των μεγάλων παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού, αλλά και ως μέλος ή ως καθηγήτρια σχολών χορού σε όλες τις εκδηλώσεις με τίτλο «Οι σχολές χορού χορεύουν…», που πραγματοποιήθηκαν παλαιότερα στο πλαίσιο του Πατρινού Καρναβαλιού.

Το φετινό άρμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού (σχεδιασμός – κατασκευή: Νίκος Λιβάνης) διαστάσεων 12μΧ4,5μ, είναι ήδη έτοιμο και είναι μια κυψέλη με μέλισσες. Τα χρώματα είναι γήινα καφέ και πράσινα και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι φελιζόλ, χαρτί και χρώμα.

Η όμορφη Βασίλισσά μας με την ξεχωριστή της παρουσία θα μοιράζει χαμόγελα και θα δώσει τον απαραίτητο τόνο στις μεγάλες παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 από το άρμα της (όρθια πάνω στην κυψέλη) το Σαββατοκύριακο της κορύφωσης του κεφιού.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» ευχαριστεί όλες τις υποψήφιες για το ενδιαφέρον τους.

Tags: ΑΝΤΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥΑΧΑΓΙΑΒΑΣΙΛΙΣΣΑΔυτική ΑχαΐαΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚάτω ΑχαΐαΠάτραΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ
Previous Post

Το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο των Νέων: “Είμαστε εδώ”

Next Post

Ανανέωση Αδειών Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών – Νέα ημερομηνία

Next Post
Ανανέωση Αδειών Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών – Νέα ημερομηνία

Ανανέωση Αδειών Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών - Νέα ημερομηνία

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Πσιτ! Αυτή είναι η Κολοσάρα; Η είσοδος της Κάτω Αχαΐας… “φωτίζεται” ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ
  • Δυτική Αχαΐα: Μόνιμη στέγη για το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου και δημιουργία Φιλαρμονικής! Που μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι
  • Πσιτ! “Κουβά” … πήγε και αυτή η καταγγελία
  • Υγεία και ανάπτυξη στην Αχαΐα: Από την πρόληψη στην πραγματική ενίσχυση της κοινωνίας και της οικονομίας
  • Χαράλαμπος Μπονάνος: Τον… ανέκριναν και το χάρηκε
  • Επιτυχής έναρξη λειτουργίας και της 6ης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
  • Ελαφριά αλμυρά πανκέικ με γιαούρτι και ζαμπόν γαλοπούλας
  • Σουφλέ με σπανάκι
  • Εγκαίνια 12ης Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών
  • Ημιτελικός Eurovision 2026: Τι ώρα είναι σήμερα (11/5), πότε εμφανίζεται η Ελλάδα με τον Ακύλα
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In