• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021
  • Σύνδεση
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Τσιζκέικ: Γλυκό – αφρός που λιώνει στο στόμα!

dytikanea Από dytikanea
29 Αυγούστου 2019
in ΓΕΥΣΕΙΣ
0
Τσιζκέικ: Γλυκό – αφρός που λιώνει στο στόμα!
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μια ξεχωριστή συνταγή για τσιζκέικ με ξεχωριστή αφράτη υφή και απολαυστική γεύση. Μια ιδέα που θα απογειώσει το γλυκό.

Το τσιζκέικ είναι ένα από τα αγαπημένα γλυκίσματα για το καλοκαίρι. Δροσερό και απολαυστικό, ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Πέσαμε πάνω σε μια απολαυστική συνταγή στο Facebook, η οποία συνδυάζει την απολαυστική γεύση του τσιζκέικ με την αέρινη υφή μιας πανακότα.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Υλικά
4 φλιτζάνια κρύο νερό
5 φύλλα ζελατίνης
6 κ.σ. νισεστέ
2 φλιτζάνια γάλα
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
400γρ τυρί κρέμα
150 γρ. μπισκότα digestive

Εκτέλεση
Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε παγωμένο νερό, προσθέτοντάς τα χωριστά προκειμένου να μην κολλήσουν να μουλιάσουν για 10′ λεπτά
Σε ένα μπολ βάζουμε μισό φλιτζάνι γάλα και λιώνουμε τον νισεστέ και το αφήνουμε στην άκρη
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το γάλα και την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε τη ζάχαρη και μόλις πάρει βράση συμπληρώνουμε το νισεστέ. Ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά ζωηρά ώσπου να αρχίζει να πήζει το μείγμα.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνης, αφού τα στραγγίξουμε καλά να φύγουν τα περιττά υγρά.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε μια μακρόστενη φόρμα και ρίχνουμε το μείγμα. Το αφήνουμε να παγώσει καλά για περισσότερες από 8 ώρες.
Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων τρίβουμε τα μπισκότα να γίνουν σκόνη. Ξεφορμάρουμε το γλυκό σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με κόσκινο το μπισκότο στην επιφάνεια του γλυκού.
Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθρο

Δυτική Αχαΐα: 24χρονος άρπαξε χρήματα από πρατήριο – Τί άλλο είχε στην κατοχή του

Επόμενο άρθρο

Άραξος – Εκτός λειτουργίας το Αεροδρόμιο λόγω της φωτιάς – Τεράστιες οι ζημιές – Τί μας λέει ο Αερολιμενάρχης Γ. Γκουβίτσας

Επόμενο άρθρο
Άραξος – Εκτός λειτουργίας το Αεροδρόμιο λόγω της φωτιάς – Τεράστιες οι ζημιές – Τί μας λέει ο Αερολιμενάρχης Γ. Γκουβίτσας

Άραξος - Εκτός λειτουργίας το Αεροδρόμιο λόγω της φωτιάς - Τεράστιες οι ζημιές - Τί μας λέει ο Αερολιμενάρχης Γ. Γκουβίτσας

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Δυτ. Ελλάδα: Αστυνομικές ειδήσεις
  • ΕΛΓΑ: Πιο γρήγορες οι αποζημιώσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας
  • Τα ματς της Κυριακής – Τι δείχνει η τηλεόραση
  • Κορονοϊός: Πέθανε ο θρυλικός μουσικός παραγωγός Phil Spector
  • Βρετανία: Έξι στα δέκα μουσεία κινδυνεύουν με χρεοκοπία
  • Αυτές είναι οι αργίες για το 2021
  • Σαν σήμερα 24 Ιανουαρίου
  • Το δώρο των ευζώνων στην Πρόεδρο
  • Βολική ψευδαίσθηση η οικονομική κρίση στην Τουρκία
  • Κρούσματα κορονοϊού σε οικογένεια από την Ζάκυνθο – Διακομιδή στην Πάτρα για βρέφος 9 ημερών
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Σύνδεση συντακτών

Σύνδεση στο λογαριασμό σας

Υπενθύμιση κωδικού;

Create New Account!

Fill the forms below to register

All fields are required. Σύνδεση

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Σύνδεση