• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 31 Ιουλίου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Με τους ρυθμούς Ανδρουλάκη, θα γινόμασταν κυβέρνηση το 2050, είπε ο Δούκας – Γνωστοποιεί τις αποφάσεις του την Κυριακή στην Κ.Ε.

dytikanea by dytikanea
27 Ιουνίου 2024
in ΝΕΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
Με τους ρυθμούς Ανδρουλάκη, θα γινόμασταν κυβέρνηση το 2050, είπε ο Δούκας – Γνωστοποιεί τις αποφάσεις του την Κυριακή στην Κ.Ε.
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ που να αγωνίζεται, να νικάει και να έχει κυβερνητική προοπτική είναι το «στοίχημα» του Χάρη Δούκα ο οποίος κάνει ευρύ κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν και να συμμετάσχουν στο νέο ξεκίνημα, μέσω της εκλογής ηγεσίας από τη βάση.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι τάσσεται υπέρ της ενίσχυσης του ΠΑΣΟΚ για να αποτελέσει ξανά την ψυχή της προοδευτικής παράταξης, αποκλείοντας το ενδεχόμενο συνένωσης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμενος στην πορεία του Νίκου Ανδρουλάκη δήλωσε ότι έδωσε ένα σημαντικό αγώνα αλλά ότι δεν δημιούργησε στη συνέχεια συνθήκες μεγάλης υπέρβασης «με αυτούς τους ρυθμούς θα γινόμασταν κυβέρνηση το 2050» τόνισε και συμπλήρωσε «κλείνει ένα κύκλος επιβίωσης του χώρου και ανοίγει, πρέπει να ανοίξει ένας άλλος».

Ο κ. Δούκας που έχει αποφασίσει να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ- κάτι που θα ανακοινώσει κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής- επανέλαβε ότι: «Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι η ψυχή της προοδευτικής παράταξης. Θα είμαι ξεκάθαρος για το τι προτείνω. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο χώρος που μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες. Ευρύ κάλεσμα λοιπόν χωρίς αποκλεισμούς σε όλους τους πολίτες να έρθουν μαζί μας. Η πρόταση του Χάρη Δούκα είναι ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ που θα αγωνίζεται και θα νικάει».

Για τις συγκλίσεις στην Αθήνα είπε ότι ήταν σε επίπεδο γειτονιάς. «Με το Κώστα Ζαχαριάδη έχουμε καλή σχέση» πρόσθεσε εξηγώντας ότι δεν συνενώθηκαν οι παρατάξεις τους. Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι με οποιαδήποτε εξέλιξη δεν θα αφήσει το Δήμο της Αθήνας. “Ο χρόνος έχει ασυνέχεια και ρωγμές. Θα μπορούσα να κάτσω αναπαυτικά στην καρέκλα του Δημάρχου, αντί να πάρω το επιπλέον ρίσκο. Δεν έχει ο χώρος και η χώρα μου χρόνο όμως. Δεν λέω ότι είμαι ο Μεσσίας”. Για τα δείγματα γραφής μέχρι τώρα υποστήριξε ότι είναι καλό να ρωτηθούν οι πολίτες και ανέφερε τα πρώτα βήματα στην Αθήνα.

Η σχέση του με τον κ. Ανδρουλάκη κατέληξε σε πολιτική αδελφοκτονία; Με στήριξε και νομίζω ότι τον έχω στηρίξει κι εγώ. Η φιλία δεν είναι δουλεία ή ιδιοκτησία. Έχω ηθική υποχρέωση να λέω και να κάνω ότι πιστεύω ότι είναι καλό. Και κρίνομαι όπως όλοι”

Η απάντηση στο κάλεσμα του Μανώλη Χριστοδουλάκη

«Πάμε, για να εμπνεύσουμε ξανά και να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή» απάντησε με ανάρτησή του νωρίτερα ο κ. Δούκας στο ερώτημα «Χάρη πάμε;» που έθεσε χθες ο Μανώλης Χριστοδουλάκης ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την απόφασή του να μην διεκδικήσει κι ο ίδιος σε τούτη τη φάση την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. «Μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση, για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης του 21ου αιώνα, των μεγάλων αλλαγών και των αξιών. Τον δρόμο αυτόν, κανείς δεν μπορεί να τον διαβεί μόνος του» συνέχισε ο κ. Δούκας δείχνοντας στην κατεύθυνση της διεύρυνσης των συμμαχιών στο εσωκομματικό πεδίο με έναν κεντρικό στόχο: «Ενώνουμε δυνάμεις, για να νικήσουμε τη ΝΔ, όπως το κάναμε στην Αθήνα. Τολμάμε για το ΠΑΣΟΚ, για την πατρίδα. Το αύριο είναι αργά. Πάμε Τώρα».

Μένει στο Δήμο, αν εκλεγεί αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

«Είμαι εδώ, δουλεύω και θα είμαι δήμαρχος, θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη και θέλω εδώ να συζητάμε, όπως συζητάμε και να αφήσουμε τα πολιτικά, να μην πολιτικοποιούμε τα θέματα, για να μπορούμε να έχουμε και αποτέλεσμα», διαμήνυσε στους συναδέλφους του στο δημοτικό συμβούλιο, εξηγώντας ότι θα εξαντλήσει τη θητεία του και θα παραμείνει πιστός στο στοίχημα για την αναβάθμιση της Αθήνας σε όλους τους τομείς.

protothema.gr

Tags: είπε ο Δούκας - Γνωστοποιεί τις αποφάσεις του την Κυριακή στην Κ.Ε.θα γινόμασταν κυβέρνηση το 2050Με τους ρυθμούς Ανδρουλάκη
Previous Post

Σε 65χρονο που εξαφανίστηκε τον Αύγουστο του 2022 ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε στο Αγρίνιο

Next Post

Κρουνοί πυρόσβεσης στα Λουσικά

Next Post
Κρουνοί πυρόσβεσης στα Λουσικά

Κρουνοί πυρόσβεσης στα Λουσικά

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Αχαΐα: Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο του εξωτερικού φρουρού στον “Άγιο Στέφανο” Νίκου Αδαμόπουλου – ΦΩΤΟ
  • Φωτιά στη Δυτική Αχαΐα: Ποιο χωριό έλαβε εντολή εκκένωσης αλλά τελικά δεν χρειάστηκε; Οι πρώτες εικόνες από τις καμένες περιοχές – ΦΩΤΟ
  • #Σε είδα!
  • Φωτιά στο Φλόκα: Στη “μάχη” με τις φλόγες και ο Δήμαρχος – Πήρε τη μάνικα να βοηθήσει τους πυροσβέστες – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ
  • “Καιγόμαστε αδέρφια”! Σόκαρε ο πρόεδρος της ΤΚ Φλόκα Ανδρέας Σταθόπουλος – Η φωνή του “πάγωσε” στον αέρα τον δημοσιογράφο – Νεότερα για το πύρινο μέτωπο – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ
  • Δυτική Αχαΐα: Από τις 4 το πρωί στο πύρινο μέτωπο ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος – Όλο το χρονικό της μεγάλης φωτιάς στο Φλόκα – Πώς ξεκίνησε
  • Αχαΐα: Μεγάλη φωτιά τα ξημερώματα στου Φλόκα – Μήνυμα 112 για μετακίνηση κατοίκων προς Άρλα – Άτομο μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες – ΝΕΟΤΕΡΑ
  • Ορκωμοσία νέας δημοτικής υπαλλήλου στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας
  • Συνάντηση Δημάρχου με το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της νεοσύστατης Αθλητικής Ένωσης Αλισσού
  • Αχαΐα: Πήγε για μπάνιο στην Καλογριά και πνίγηκε
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In