Από τους αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας και Ενέργειας, Κώστα Ταπεινό και Προγραμματισμού & Εθελοντισμού, Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στα εγκαίνια των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης.
Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης, κ.κ. Αθανάσιος, ενώ παρευρέθηκαν ακόμη, ο πρώην υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος και ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης, Ιωάννης Λέντζας.
Οι αντιδήμαρχοι Δυτικής Αχαΐας ευχαρίστησαν τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών, Αντιπύραρχο, Θεόδωρο Λεβέντη και όλο το προσωπικό για την αγαστή συνεργασία τους και την άμεση ανταπόκρισή τους σε θέματα πυρασφάλειας και αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών στις περιοχές της Δυτικής Αχαΐας που υπηρεσιακά ανήκουν στη δικαιοδοσία της Π.Υ. Λεχαινών.


