• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

“Η ΑΚΙΔΑ και οι …ιδιοκτήτες της” – Η απάντηση της παράταξης στον Γ. Αθανασόπουλο

dytikanea by dytikanea
15 Απριλίου 2020
in ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ
0
“Η ΑΚΙΔΑ και οι …ιδιοκτήτες της” – Η απάντηση της παράταξης στον Γ. Αθανασόπουλο
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

“Σήκωσε” το γάντι η ΑΚΙΔΑ του Π. Κουνάβη, στον Γ. Αθανασόπουλο, ο οποίος σε δημόσια αναφορά του σχετικά με τη δημοτική παράταξη και τη σύμπραξή της με τη δημοτική αρχή, άφηνε αιχμές.

Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα στα τοπικά μμε, από τα μέλη και υποψηφίους της παράταξης οι οποίοι στηρίζουν πλήρως τον επικεφαλής τους. Το κείμενο φέρει και τις υπογραφές τους:

Δυστυχώς ζούμε τη Δημοκρατία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το πεδίο που ο καθένας μπορεί να εκφραστεί με όποιον τρόπο θέλει, χωρίς να νιώθει ότι εκτίθεται ή εκθέτει, ότι έχει την υποχρέωση να παλέψει κάποια γνώμη ή στάση. Κι αυτό γιατί έχει ήδη επιλέξει να απέχει από την ενεργό δράση  για την ανάταξη της κοινωνίας μας. Και τα λόγια δεν κοστίζουν στους επονομαζόμενους και από την επιστήμη της επικοινωνίας «επαναστάτες του διαδικτύου».

Η εισαγωγή είναι απαραίτητη γιατί, από τις δημοτικές εκλογές του 2019 και ιδίως από τότε που η Α.Κ.Ι.Δ.Α. συνέπραξε με τη σημερινή Δημοτική Αρχή παρακολουθούμε μια ενορχηστρωμένη και ανοίκεια επίθεση ενάντια στις επιλογές της. Και μάλιστα με στοχοποίηση του επικεφαλής της παράταξης και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Κουνάβη.

Και τί δεν έχουμε δει να γράφεται για τα μέλη της παράταξής μας: εξαπτέρυγα, ενεργούμενα κ.ο.κ. Και για τον Τάκη ένα σωρό που ντρεπόμαστε να τα αναπαράγουμε γιατί θα δώσουμε αξία σε αυτούς που τα ξεστομίζουν.

Η Α.Κ.Ι.Δ.Α. και ο Παν. Κουνάβης έδειξαν τη χρησιμότητά τους τη μαύρη πενταετία που παρήλθε το 2019. Μια πενταετία αδιαφάνειας, σπατάλης και ψεμάτων. Σε όλη αυτή την περίοδο η Α.Κ.Ι.Δ.Α. κατέστη εκ της δράσης της και του μοναδικού Δημοτικού της Συμβούλου η πραγματική Αξιωματική Αντιπολίτευση. Αποτέλεσε φάρο πολιτιστικής παρέμβασης και προβολής του ζωντανού στοιχείου του Δήμου μας.

Ανέδειξε και αποκάλυψε αθέατες πλευρές και σκάνδαλα και υπέστη επιθέσεις. Σε αυτή την πορεία κάποιοι επέλεξαν είτε γιατί διαφωνούσαν είτε για άλλους προσωπικούς λόγους να μην ακολουθήσουν την πορεία που χαράχτηκε. Κάποιοι τάχθηκαν σε άλλα μετερίζια. Θεμιτό. Η λειτουργία της ήταν συλλογική και αμεσοδημοκρατική όλη αυτή την περίοδο και το γνωρίζουν όλοι όσοι συμμετείχαν. Ίσως να μην ήθελαν να το γνωρίζουν όσοι δε συμμετείχαν, γιατί είχαν συνηθίσει σε άλλες συμπεριφορές.

Η Α.Κ.Ι.Δ.Α. δεν είχε κομματικούς ή παραγοντικούς δεσμούς με κανένα.

Με την παρακαταθήκη της προηγούμενης συνεχούς και αποκαλυπτικής παρουσίας της αποφάσισε να ξαναζητήσει την ψήφο των πολιτών της Δυτικής Αχαΐας. Το πρόγραμμά της εκθειάστηκε και χρησιμοποιήθηκε από όσους αντιπολιτεύτηκαν την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, έστω και όψιμα.

Στο ερώτημα αν έπρεπε να συμβάλει σε μιαν άλλη πορεία για το Δήμο μας, τη στιγμή που αυτός κατέρρεε οριστικά, πνιγμένος στη φτώχεια και τα σκάνδαλα, απάντησε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Κάποιοι και από τα μέλη μας διαφώνησαν, δε συμμετείχαν καν στις διαδικασίες που σε όλους ήταν γνωστές. Θεμιτό κι αυτό.

Εκείνο που δεν είναι θεμιτό, είναι η εμμονική, προσβλητική και διαστρεβλωμένη παράθεση μιας πραγματικότητας που βρίσκεται στα μυαλά όσων απείχαν συνειδητά από κάθε αγώνα αυτής της παράταξης και νιώθουν ιδιοκτήτες της γιατί …κάποτε συμμετείχαν στην ίδρυσή της. Ιδιοκτήτες της παράταξης δεν υπάρχουν. Υπάρχουν οι αξίες της και οι αρχές της και όσοι πιστεύουν σε αυτές και αγωνίζονται καθημερινά να τις κάνουν πράξη.

 Συμμετέχουμε ΕΝΕΡΓΑ στην Α.Κ.Ι.Δ.Α., στηρίζουμε τον Παναγιώτη Κουνάβη και τη δράση του και προτείνουμε στους όψιμους θεματοφύλακες της παράταξης να συνδιαλλαγούν πιο ενεργά και επιτέλους φανερά με αυτούς που τους χειροκροτούν …διαδικτυακά.

 

Τα μέλη και υποψήφιοι της Α.Κ.Ι.Δ.Α.

Αργυρόπουλος Βασίλης.

Γιακουμής Αναστάσιος

Μπακογιάννης Αλέξανδρος

Νικολακόπουλος Αλέκος

Νταή Αγγελική

Ραγκαβάνης  Νικος

Ράλλη Νίκη

Ρέκκας Παναγιώτης

Παναγόπουλος Διονύσης

Παπανικολάου Άγγελος

Τακόπουλος Ανδρέας

Φράγκος Αμβρόσιος

Χανός Μιχάλης

 

“Η ΑΚΙΔΑ φτιάχτηκε από το Γιώργη, τον Αντρέα, το Φάνη, τον Κώστα, τον Τάκη, το Μάκη, το Δημήτρη, εσένα και εμένα…”

 

 

Tags: ΑΚΙΔΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ ΚΟΥΝΑΒΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Previous Post

Κορονοϊός – Μηχανήματα απολύμανσης απέκτησε ο δήμος δυτικής Αχαΐας – Ευχαριστήριο για τη δωρεά

Next Post

Πρόβλημα με το νερό και στις Βελιτσές – Αποκαταστάθηκαν οι δύο βλάβες – ΦΩΤΟ

Next Post
Πρόβλημα με το νερό και στις Βελιτσές – Αποκαταστάθηκαν οι δύο βλάβες – ΦΩΤΟ

Πρόβλημα με το νερό και στις Βελιτσές - Αποκαταστάθηκαν οι δύο βλάβες - ΦΩΤΟ

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Η απάντηση του Αλεξόπουλου στη “συστράτευση” της αντιπολίτευσης: “Να είναι παρόντες για να γνωρίζουν”
  • Πσιτ! Ίδιες αφίσες την ίδια ώρα?
  • Γρ. Αλεξόπουλος: Τέλος στα σενάρια μετεγκατάστασης Ρομά – “Ο Δήμος δεν είναι χώρος για παιχνίδια εντυπώσεων”
  • Κάτω Αχαΐα – Τα πρώτα κλικ στη 2η Βραδιά Εμπορίου – Η “μάχη” της πόλης να ορθοποδήσει δίπλα στα μεγάλα αστικά κέντρα και τις αγορές τους
  • Μεγάλη γιορτή της τοπικής αγοράς σε Κάτω Αχαΐα και Πύργο με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
  • Αχαΐα: Επικίνδυνη μέρα η Δευτέρα για πυρκαγιές – Σε “πορτοκαλί” συναγερμό – ΧΑΡΤΗΣ
  • Πσιτ! “Λιώνει” για την εγγονή του ο Μπονάνος
  • #Σε είδα!
  • Πέθανε στα 74 του χρόνια ο σπουδαίος ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος
  • Πσιτ! Μπάνιο στα Σφακιά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In