• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Προς το Πάσχα… ο Προαστιακός στην Κάτω Αχαΐα – Τί λέει ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας;

dytikanea by dytikanea
26 Σεπτεμβρίου 2019
in ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ
0
Προς το Πάσχα… ο Προαστιακός στην Κάτω Αχαΐα – Τί λέει ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας;
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ούτε τον Οκτώβρη και όπως δείχνουν τα πράγματα ούτε τον Νοέμβρη θα είναι δυνατόν να ξεκινήσει τα δρομολόγιά του ο Προαστιακός προς την Κάτω Αχαΐα, ενώ δεν αποκλείεται να  φτάσουμε στο σημείο να αναμένουμε πολλούς μήνες ακόμη μιας και από τη πλευρά της ΤΡΑΝΟΣΕ δεν ακούγεται ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Kάποιοι  μάλιστα έχουν φτάσει στο σημείο να λένε χαριτολογώντας  ότι δεν αποκλείεται να φτάσει Πάσχα και ακόμη να μην έχει κινήσει το έργο, το οποίο οι κάτοικοι της Πάτρας και κυρίως οι κάτοικοι της Κάτω Αχαΐας το αναμένουν από τον περασμένο Ιούλιο. Το αστείο βέβαια είναι ότι η εκτίμηση για το Πάσχα, δεν αποτελεί απλώς μια ατάκα χάριν αστεϊσμού, αλλά ένα πολύ πιθανό σενάριο,  καθώς τίποτα απολύτως δεν κινείται.

Καμία επίσημη ενημέρωση δεν έχει υπάρξει από την πλευρά του ΟΣΕ και  της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (για να μπορέσεις να βρεις εκπρόσωπο να σου απαντήσει σχετικά με το έργο πρέπει να περιμένεις στο ακουστικό σου ώρες για να διαπιστώσεις ότι αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να ανταποκριθεί).

Ρωτήσαμε τον δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Μυλωνά αν έχει κάποια ενημέρωση επί του θέματος, μιας και αφορά άμεσα την περιοχή του. «Καμία απολύτως νεότερη ενημέρωση» μας είπε.

Πληροφορίες των «7Μ» αναφέρουν ότι ακόμη δεν έχει γίνει καν πρόσληψη ελεγκτών ενώ οι νέοι μηχανοδηγοί θεωρητικά το Νοέμβριο θα είναι έτοιμοι να αναλάβουν. Σημαίνει κάτι αυτό για το μέλλον του έργου; Όχι. Διότι απλούστατα δεν είναι το μόνο εμπόδιο. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα και με τα τρένα (στην Πάτρα υπάρχουν έξι συρμοί)  τα οποία επαρκούν  οριακά για να καλύψουν τις ανάγκες μέχρι Κάτω Αχαΐα. Εκτιμάται ότι αν  υπάρξει αύξηση της επιβατικής κίνησης (κάτι πολύ λογικό αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι θα είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί που θα επιλέγουν το τρένο για τις μετακινήσεις τους από και προς την Πάτρα), τότε δεν θα επαρκούν ούτε οι συρμοί.

Την ίδια ώρα, δεν έχει δοθεί ακόμη λύση από τον ΟΣΕ ούτε για τις πέντε αφύλακτες διαβάσεις στην Παραλία Πατρών.

Ένα νέο «γεφύρι της Άρτας»; Το λες και έτσι.

Από την πανηγυρική δοκιμαστική λειτουργία και τη δέσμευση για έναρξη στις αρχές του καλοκαιριού φτάσαμε στο φθινόπωρο και ατενίζουμε ήδη το χειμώνα, προσδοκώντας την άνοιξη και αναζητώντας ελεγκτές, μηχανοδηγούς και τώρα και βαγόνια.

Το ερώτημα ανακύπτει ευλόγως αν και δεν αναμένουμε απάντηση: αφού τίποτα δεν ήταν έτοιμο, τότε γιατί δεσμεύονταν ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ για έναρξη εντός του καλοκαιριού;

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα 7 Μέρες Ενημέρωση

Tags: Προς το Πάσχα... ο Προαστιακός στην Κάτω Αχαΐα - Τί λέει ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας;
Previous Post

Ψάχνεις για δουλειά; Ποιες θέσεις «άνοιξαν» σε Δημόσιο, ΟΤΑ

Next Post

Δυτική Αχαΐα: Το Enigma ζητά υπάλληλο – Που μπορείτε να απευθυνθείτε

Next Post
Δυτική Αχαΐα: Το Enigma ζητά υπάλληλο – Που μπορείτε να απευθυνθείτε

Δυτική Αχαΐα: Το Enigma ζητά υπάλληλο - Που μπορείτε να απευθυνθείτε

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Η απάντηση του Αλεξόπουλου στη “συστράτευση” της αντιπολίτευσης: “Να είναι παρόντες για να γνωρίζουν”
  • Πσιτ! Ίδιες αφίσες την ίδια ώρα?
  • Γρ. Αλεξόπουλος: Τέλος στα σενάρια μετεγκατάστασης Ρομά – “Ο Δήμος δεν είναι χώρος για παιχνίδια εντυπώσεων”
  • Κάτω Αχαΐα – Τα πρώτα κλικ στη 2η Βραδιά Εμπορίου – Η “μάχη” της πόλης να ορθοποδήσει δίπλα στα μεγάλα αστικά κέντρα και τις αγορές τους
  • Μεγάλη γιορτή της τοπικής αγοράς σε Κάτω Αχαΐα και Πύργο με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
  • Αχαΐα: Επικίνδυνη μέρα η Δευτέρα για πυρκαγιές – Σε “πορτοκαλί” συναγερμό – ΧΑΡΤΗΣ
  • Πσιτ! “Λιώνει” για την εγγονή του ο Μπονάνος
  • #Σε είδα!
  • Πέθανε στα 74 του χρόνια ο σπουδαίος ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος
  • Πσιτ! Μπάνιο στα Σφακιά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In