• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 24 Ιουλίου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Πως “χάθηκε” η 23χρονη Ελένη σε 10 ημέρες – Η μάχη των γιατρών στο νοσοκομείο Ρίου

dytikanea by dytikanea
23 Σεπτεμβρίου 2022
in ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ
0
Πως “χάθηκε” η 23χρονη Ελένη σε 10 ημέρες – Η μάχη των γιατρών στο νοσοκομείο Ρίου
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ήταν μόλις 23 ετών. Η ζωή ανοιγόταν μπροστά της και το χαμόγελό της φώτιζε τα πάντα γύρω της. Αξιαγάπητη και ευγενική, ένα παιδί που απολάμβανε τη ζωή, μαζί με την οικογένειά της, την οποία μεγάλωνε, τους γονείς και άπειρους φίλους που στάθηκαν στο πλευρό της.

Ο χάρος, όμως «ζήλεψε» αυτή την ομορφιά, «ζήλεψε» τα νιάτα της και βιάστηκε να την πάρει κοντά του. Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Γκαϊτατζή διαγνώστηκε με καρκίνο, όταν από έναν απλό πονοκέφαλο, οι γιατροί, ανακάλυψαν έναν όγκο 6,5 εκατοστά, στο κεφάλι της.

Αν και οι ελπίδες αναπτερώθηκαν κάποια στιγμή, δείχνοντας σημάδια ότι η Ελένη μπορεί και να νικήσει αυτή την ασθένεια, όταν νοσηλευόταν στο Ρίο, η κατάσταση επιδεινώθηκε. «Όταν η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, αναλαμβάνουν οι μεγαλύτεροι γιατροί. Οι Υπηρέτες του Θεού», έγραψε ο θείος της Νικόλαος Μπατζαλής, όταν η 23χρονη Ελένη, φαινόταν να καταφέρνει το «θεριό». Η μάχη που έδωσε η 23χρονη Ελένη, ήταν τόσο γενναία, που όλοι πίστεψαν πως κάτι μπορεί να αλλάξει. Πάνω στο προσκεφάλι της οι γονείς της, η μητέρα της Διονυσία Μπατζαλή και ο πατέρας της Άγγελος Γκαϊτατζής, ο αδελφός της, Νίκος Γκαϊτατζής και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Γκόγκας, αλλά και πολλοί φίλοι της που προσεύχονταν να γίνει το θαύμα. Όλοι προσεύχονταν να ανοίξει και πάλι τα όμορφα μάτια της η Ελένη. Τα πράσινα μάτια που καθρέφτιζαν την ευγένεια και την καλοσύνη αυτού του κοριτσιού.

Οι ημέρες του «Γολγοθά»

Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι η Ελένη δεν θα επέστρεφε, στην οικογένειά της, την οποία μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Κωνσταντίνο, είχε δημιουργήσει και την χαιρόταν. Μανούλα με δύο παιδιά (3 ετών και 4 μηνών) έπλεαν και οι δύο σε πελάγη ευτυχίας. Άλλωστε σε λίγο διάστημα, είχαν αποφασίσει να παντρευτούν, στην ίδια εκκλησία που προχθές συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτησαν.

Η Ελένη έσβησε δέκα ημέρες μετά την διάγνωση. Ο χάρος δεν περίμενε, βιάστηκε. Την ήθελε κοντά του, αφήνοντας στους δικούς της ανθρώπους, ένα μεγάλο «γιατί». Όλα ξεκίνησαν την Δευτέρα στις 12 Σεπτεμβρίου όταν η μαγνητική τομογραφία έφερε στο φως έναν όγκο στον εγκέφαλο της κοπέλας, που συνεχώς μεγάλωνε. Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε και ο μεγάλος «Γολγοθάς», τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της. Άμεσα οι συγγενείς της την μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο στην Πάτρα και από εκείνη την ημέρα νοσηλευόταν, παλεύοντας να καταπολεμήσει το θεριό. Κοντά της ο νευροχειρούργος, Σ. Ραυτόπουλος, που έδωσε τη δική του μάχη, να σώσει την κοπέλα από τα «χέρια» του χάρου.

Δύο ημέρες μετά την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου το πρωί, η Ελένη μπαίνει εσπευσμένα στο χειρουργείο για αφαίρεση του όγκου. Από το απόγευμα της Πέμπτης οι ελπίδες αναπτερώθηκαν καθώς η πορεία της υγείας της έδειχνε μια σταθερότητα, αφού το μεγαλύτερο μέρος του όγκου είχε επιτυχώς αφαιρεθεί. Μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου η Ελένη το πάλευε. Και πάλευε σκληρά. Έδινε μάχη σώμα με σώμα. Ήθελε να ξαναδεί τα παιδιά της, τον άντρα της και την οικογένειά της. Δεν ήθελε να φύγει, δεν έπρεπε να φύγει. Το ξημέρωμα της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου έμελλε να είναι και το μοιραίο. Ο καρκίνος «τύλιξε» τα όνειρά της, το χαμόγελό της, την ζωή της και σαν πυρκαγιά «φούντωσε» και πάλι. Κάπου εκεί, η Ελένη «έσβησε». Πέταξε στους αγγέλους αφήνοντας πίσω της δυσαναπλήρωτο κενό.

https://www.patrisnews.com/

Tags: Πως "χάθηκε" η 23χρονη Ελένη σε 10 ημέρες - Η μάχη των γιατρών στο νοσοκομείο Ρίου
Previous Post

Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Next Post

Κάτω Αχαΐα: Εντοπίστηκε ακόμη ένας αποθηκευτικός χώρος με πλήθος απομιμητικών προϊόντων

Next Post
Αχαΐα: Εντοπίστηκε εργαστήριο με πλήθος απομιμητικών προϊόντων! ΦΩΤΟ

Κάτω Αχαΐα: Εντοπίστηκε ακόμη ένας αποθηκευτικός χώρος με πλήθος απομιμητικών προϊόντων

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Το μήνυμα του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας, Γρ. Αλεξόπουλου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων
  • Πσιτ! Δεν είναι και λίγο να σου φεύγει στέλεχος με ένα “βουνό” ψήφους!
  • Περιφερειακά Μέσα: Όαση πληροφόρησης και όχι «έρημος ενημέρωσης»
  • Πάτρα: Κυνηγούσε την γυναίκα του για να την χτυπήσει – Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για να “μπλοκάρει” τον νταή και να την σώσει
  • Χαράλαμπος Μπονάνος: Στο Μάνεσι για τα θύματα των γερμανικών στούκας
  • Οι ατάκες Μητσοτάκη για το Μουντιάλ: Η Ισπανία κέρδισε δίκαια, έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο – Δεν αρκούν μόνο οι σταρ, το βλέπουμε και στην πολιτική
  • Νίκος Νικολόπουλος: “Πώς είμαι μετά το σοβαρό τροχαίο”
  • Ανδρέας Τσώκος: «Ψηφιακός εκσυγχρονισμός με συνέπεια στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και συνταξιούχων της Αχαΐας»
  • Γεμιστά cookies με πραλίνα μπισκότου
  • Κολοκυθοτυρόπιτα με πολλά λαχανικά και τυριά και τραγανό φύλλο σφολιάτας
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In