• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 14 Μαΐου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Πάτρα: Η ώρα της αλήθειας για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας – Ξεκινούν οι καταθέσεις

dytikanea by dytikanea
19 Απριλίου 2022
in ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ
0
Πάτρα: Η ώρα της αλήθειας για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας – Ξεκινούν οι καταθέσεις
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν πλέον με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της μικρής Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας.

Ήδη η προκαταρκτική έρευνα τρέχει, με τα έμπειρα στελέχη του τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής, που την έχουν αναλάβει, να προσπαθούν να φωτίσουν τα γεγονότα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο κύκλος των καταθέσεων ανοίγει τις αμέσως επόμενες ημέρες με τους διασώστες του ΕΚΑΒ και τον γιατρό που έφτασαν με τη μονάδα στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, λίγο μετά τις 11.37 το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη το τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής έχει ενημερώσει τον γιατρό και τους διασώστες, όπως και άλλα πρόσωπα, για τις καταθέσεις τους.

Μάλιστα, πηγές του tempo24.news αναφέρουν ότι είναι πιθανό κλιμάκιο του τμήματος από την Ασφάλεια Αττικής να φτάσει στην Πάτρα για τον λόγο αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Ένας χρόνος από τον θάνατο της Ίριδας: Η σπαρακτική ανάρτηση της θείας

Ήταν οι άνθρωποι εκείνοι που αντίκρισαν πρώτοι το νεκρό βρέφος και ξεκίνησαν τις προσπάθειες ανάνηψης ήδη από το σπίτι, οι οποίες όμως συνεχίστηκαν τόσο μέσα στη μονάδα του ΕΚΑΒ, όσο και στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου πιστοποιήθηκε και επίσημα ο θάνατος.

Ενδιαφέρον στην κατάθεση της Ιατροδικαστού

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η κατάθεση της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών κ. Αγγελικής Τσιόλα, η οποία ήταν και εκείνη που διενήργησε τη νεκροτομή του βρέφους.

Συνεχίζονται οι καταθέσεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Το μεσημέρι της Μεγάλη Τρίτης ολοκληρώνεται ο κύκλος των καταθέσεων ενώπιον της 18ης Ανακρίτριας των γιατρών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας.

Το τελευταίο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη οδηγήθηκε εκεί, στο πρώτο επεισόδιο ανακοπής που υπέστη στις 12 Απριλίου 2021.

Μετά το Πάσχα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, αναμένεται η διαδικασία να συνεχιστεί με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, στο οποίο νοσηλεύτηκε.

Αναβάλλεται η εκταφή της μικρής Μαλένας

Την ίδια ώρα, η προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου εκταφή των οστών της μικρής Μαλένας, δε θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με τα όσα ορίζονται από τον κανονισμό του κοιμητηρίου, αφού παρέλθουν 3 χρόνια από τον θάνατο, είναι απαραίτητη η μεταφορά των οστών.

Ωστόσο, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η οικογένεια, η ψυχοφθόρα και αρκετά ευαίσθητη διαδικασία αυτή, θα μεταφερθεί εντός του εξαμήνου.

 

Tags: Πάτρα: Η ώρα της αλήθειας για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας - Ξεκινούν οι καταθέσεις
Previous Post

Αχαΐα – Επιστολή Μυλωνά προς τους προέδρους των κοινοτήτων: “Να υπάρξει μια εικόνα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ημερών”

Next Post

Τα ματς της Μεγάλης Τρίτης – Τι δείχνει η τηλεόραση

Next Post
Παρουσιάστηκε η Ολιστική Μελέτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο – Τα κυριότερα σημεία της

Τα ματς της Μεγάλης Τρίτης - Τι δείχνει η τηλεόραση

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Πσιτ! Αυτή είναι η Κολοσάρα; Η είσοδος της Κάτω Αχαΐας… “φωτίζεται” ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ
  • Δυτική Αχαΐα: Μόνιμη στέγη για το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου και δημιουργία Φιλαρμονικής! Που μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι
  • Πσιτ! “Κουβά” … πήγε και αυτή η καταγγελία
  • Υγεία και ανάπτυξη στην Αχαΐα: Από την πρόληψη στην πραγματική ενίσχυση της κοινωνίας και της οικονομίας
  • Χαράλαμπος Μπονάνος: Τον… ανέκριναν και το χάρηκε
  • Επιτυχής έναρξη λειτουργίας και της 6ης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
  • Ελαφριά αλμυρά πανκέικ με γιαούρτι και ζαμπόν γαλοπούλας
  • Σουφλέ με σπανάκι
  • Εγκαίνια 12ης Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών
  • Ημιτελικός Eurovision 2026: Τι ώρα είναι σήμερα (11/5), πότε εμφανίζεται η Ελλάδα με τον Ακύλα
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In