Νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δυμαίων, με απόφαση Δημάρχου αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος Βασίλης Καρβουνιάρης, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο.
Ο ίδιος ευχαρίστηκε τον Δήμαρχο και μεταξύ άλλων, δήλωσε και πάλι υποψήφιος στο πλευρό τους για τις εκλογές του 2028.
“Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Προέδρου της ΔΕΥΑ Δυμαίων.
Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Δήμαρχο, Γρηγόρη Αλεξόπουλο για την εμπιστοσύνη που δείχνει και πάλι στο πρόσωπό μου.
Η πρότασή του να αναλάβω αυτή τη θέση αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή.
Το 2023, οπότε και πήρα για πρώτη φορά την απόφαση να είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές και να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση, αν και η εμπειρία αυτή ήταν καινούρια για εμένα, είχα την χαρά να βρεθώ δίπλα σε έναν άνθρωπο που με εμπιστεύτηκε, με καθοδήγησε και μου έδωσε την ευκαιρία να προσφέρω.
Ο Δήμαρχος με τίμησε αναθέτοντάς μου σημαντικές ευθύνες, αρχικά στην Αντιδημαρχία Καταστημάτων, Επιχειρήσεων, Εμπορίου και Αθλητισμού και στη συνέχεια στην Αντιδημαρχία Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας.
Μέσα από αυτές τις θέσεις έμαθα πολλά, απέκτησα πολύτιμες εμπειρίες και προσπάθησα καθημερινά να ανταποκριθώ στις ανάγκες της κοινωνίας μας με δουλειά, συνέπεια και σεβασμό.
Πιστεύω ότι όλοι μαζί, με τη συνεργασία των συναδέλφων και με επικεφαλής τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο καταφέραμε να κάνουμε σημαντικά βήματα για τον τόπο μας.
Ξέρουμε όμως ότι έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας.
Γνωρίζω καλά ότι η θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΔ είναι μια μεγάλη πρόκληση, όμως δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, ώστε να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ.
Νιώθω πραγματικά χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας.
Μιας ομάδας που έχει αποδείξει ότι ξέρει να δουλεύει, να διεκδικεί και να πετυχαίνει σημαντικά αποτελέσματα για τον Δήμο μας.
Θέλω επίσης να δηλώσω ξεκάθαρα ότι και στην επόμενη δημοτική θητεία, θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο πλευρό του Δημάρχου.
Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή δεν ξεχνιέται και μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη.
Η κοινή μας πορεία θα συνεχιστεί και στην επόμενη πενταετία για να ολοκληρώσουμε όσα ξεκινήσαμε και να υλοποιήσουμε όλα όσα έχουμε σχεδιάσει. Τα καλύτερα για τον Δήμο μας δεν έχουν έρθει ακόμη.
Θα τα φέρουμε μαζί με ενότητα, συνέπεια και σκληρή δουλειά”.


