• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Νέα προθεσμία στην Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας

dytikanea by dytikanea
7 Ιουλίου 2022
in ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ
0
Νέα προθεσμία στην Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία καλείται να δώσει καταθέσει ανωμοτί για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Η 33χρονη από την Πάτρα, που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, ήταν να απολογηθεί μέχρι αύριο, Παρασκευή 8 Ιουλίου, ωστόσο ζήτησε παράταση και φέρεται να την έλαβε. Τις επόμενες ώρες, αναμένεται να γίνει γνωστή και επισήμως η διορία που της έχει δοθεί. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί μέσω γραπτού υπομνήματος, ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παρασκήνιο της επιλογής αυτής.

Το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είχε περάσει το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού την Πέμπτη 30 Ιουνίου προκειμένου να επιδώσει την κλήση στην Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την εισαγγελική παραγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το enikos.gr, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς, εξέφρασε την επιθυμία της να μεταβεί η ίδια στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει δια ζώσης. “Θα ήθελα να έρθω να καταθέσω εγώ” φέρεται να τους είχε πει. Οι αστυνομικοί είχαν μείνει λοιπόν με την εντύπωση πως θα γινόταν μεταγωγή της από τις φυλακές προκειμένου να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών.  Ωστόσο, αυτό στην πορεία άλλαξε, άγνωστο για ποιον λόγο. Συγκεκριμένα, επικοινώνησε με τους αστυνομικούς ο δικηγόρος της 33χρονης, λέγοντάς τους πως η κατάθεσή της θα παραδοθεί τελικά μέσω υπομνήματος.

Στο υπόμνημα αυτό, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να επιμείνει στα όσα ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή. Δηλαδή θα συνεχίσει να δηλώνει αθώα, υποστηρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Παράλληλα, θα προσπαθήσει να αμφισβητήσει το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα, που κάνουν λόγο για βίαιο, ασφυκτικό θάνατο των παιδιών.

Την Τετάρτη, ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα”, είπε ότι “το σημείωμα θα περιλαμβάνει πλήρες ιστορικό της έγγαμης ζωής τους ζευγαριού από την αρχή έως σήμερα”.

Δίνοντας μία γεύση από την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθηθεί, ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε ότι “το μόνο στοιχείο που παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια είναι το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα, όλα τα άλλα στοιχεία δείχνουν θάνατο από φυσικά αίτια” ενώ συμπλήρωσε “υπάρχουν ιατροδικαστές που διατυπώνουν διαφορετική επιστημονική άποψη από το νέο πόρισμα όμως δεν επιθυμούν να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους, γιατί δεν θέλουν τον διασυρμό”.

Από αυτές τις διαρροές, σύμφωνα με τον ίδιο, προκύπτει ότι τα επιστημονικά πορίσματα έρχονται σε αντίθεση με τις αρχικές εκθέσεις των ιατροδικαστών, ενώ δεν υπάρχει καμιά αναφορά στα προβλήματα υγείας που φέρονται να είχαν τα παιδιά, όπως προκύπτει από τα αρχικά πορίσματα.

“Δεν υπάρχουν επιστημονικές διαφωνίες για τα αίτια του θανάτου των παιδιών, ενώ η δίκη θα μετατραπεί σε ιατροδικαστικό ντέρμπι”, κατέληξε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Tags: Νέα προθεσμία στην Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας
Previous Post

Ελαιόλαδο: Πώς κινήθηκαν οι τιμές σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία

Next Post

Τι λέει ο ναυαγοσώστης που έσωσε την 6χρονη από βέβαιο πνιγμό στη Ζαχάρω – Στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται το κοριτσάκι

Next Post
Τι λέει ο ναυαγοσώστης που έσωσε την 6χρονη από βέβαιο πνιγμό στη Ζαχάρω – Στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται το κοριτσάκι

Τι λέει ο ναυαγοσώστης που έσωσε την 6χρονη από βέβαιο πνιγμό στη Ζαχάρω - Στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται το κοριτσάκι

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Δυτική Αχαΐα: Ενεργοί πολίτες σε συνεργασία με τον Δήμο φέρνουν το αποτέλεσμα που πρέπει – ΦΩΤΟ
  • #Τί είπαν…
  • #Που βρίσκεται;
  • Η φωτογραφία της ημέρας
  • Ηχηρή η αποχώρηση του Κανέλλου Κανελλόπουλου από την παράταξη Στεργιόπουλου – Σκληρή ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης με σοβαρές αιχμές προς τους πρώην συντρόφους του στο Όραμα
  • Οξεία απάντηση Γρηγόρη Δημητριάδη στην αντιπολίτευση για τις καταθέσεις
  • #Τί είπαν…
  • #Σε είδα…
  • #Που βρίσκεται;
  • #Τί είπαν…
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In