• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Κροκέτες μπακαλιάρου και σκορδαλιά!

dytikanea by dytikanea
25 Μαρτίου 2023
in ΓΕΥΣΕΙΣ
0
Κροκέτες μπακαλιάρου και σκορδαλιά!
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Υλικά για τις κροκέτες
1 μεγάλο παστό φιλέτο μπακαλιάρου
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
λίγο πιπέρι
1/2 κούπα μπύρα
1/2 κούπα αλεύρι
2 αυγά
1 κουταλάκι μπέικην λάδι για το τηγάνισμα

 

Ετοιμασία
Πλένουμε τον μπακαλιάρο σε τρεχούμενο νερό και τον βάζουμε σε μπόλικο νερό να “ξαλμυρισει”. Τον αφήνουμε περίπου 15 ώρες. Σε αυτές τις 15 ώρες αλλάζουμε το νερό 3-4 φορες. Στην συνεχεια τον στραγγίζουμε και τον καθαρίζουμε από τα κόκκαλα και τις πέτσες. Τον κόβουμε σε μικρά κομματάκια η λωρίδες. Τον ανακατεύουμε
με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τον αφήνουμε για κανένα μισάωρο να τραβήξει. Βάζουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι να ζεσταθεί. με την βοήθεια ενός κουταλιού βάζουμε στο λάδι μικρές μικρές μπουκίτσες. Το λάδι δεν πέπει να κάψει αλλιώς οι κροκέτες θα καούν χωρίς να ψηθούν. Μια μέτρια φωτιά είναι αρκετή. Τοποθετούμε τις κροκέτες σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.
Υλικά για τη σκορδαλιά
6 πατάτες βρασμένες
5 σκελίδες σκόρδο
1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
λίγο ξύδι
αλάτι
(τις ποσότητες με το σκόρδο κ το ξυδι τις προαρμόζετε στις προτιμίσεις σας)
Ετοιμασία
Καθαρίζουμε το σκόρδο και το κοπανίζουμε μέσα σε ξύλινο γουδί με λίγο αλάτι μέχρι να πολτοποιηθεί.
Κάνουμε τις πατάτες πουρέ και προσθέτουμε σε αυτό το λιωμένο σκόρδο και δουλεύουμε καλά το μίγμα.
Ρίχνουμε το λάδι κουταλιά κουταλιά καθώς και λίγο ξύδι και δουλεύουμε το μίγμα μέχρι να είναι έτοιμο!
Καλή επιτυχία!

Tags: Kροκέτες μπακαλιάρου και σκορδαλιά!
Previous Post

Θέατρο Λυκαβηττού: Επαναλειτουργεί από φέτος το καλοκαίρι

Next Post

Κάτω Αχαΐα: Εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου και εκκίνηση της 2ης ημέρας του 45ου γύρου Θυσίας

Next Post
Κάτω Αχαΐα: Εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου και εκκίνηση της 2ης ημέρας του 45ου γύρου Θυσίας

Κάτω Αχαΐα: Εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου και εκκίνηση της 2ης ημέρας του 45ου γύρου Θυσίας

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Υποψήφιος με τον Σπύρο Μυλωνά, ο Γιάννης Σταθόπουλος: “Συνέπεια και υπευθυνότητα”
  • Στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιάλειας η Άννα Μαστοράκου
  • Νέο σύγχρονο φωτοτυπικό μηχάνημα στο ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας
  • Άννα Μαστοράκου: Χρήσιμες γνώσεις για Καλοκαίρι με ασφάλεια
  • Παπαγιάννης (Ωνάσειο): Δεν υπάρχει εξήγηση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
  • Πάτρα: Πατέρας κατήγγειλε άνδρα για απόπειρα αρπαγής του 9χρονου γιού του!
  • Στο πλευρό του Σπύρου Μυλωνά ο Βασίλης Κανελλόπουλος: “Ένας άνθρωπος με ποιότητα, ήθος και απλότητα”
  • Χρ. Αλεξοπούλου: «Ανοίξτε το δικό σας δρόμο, ακολουθήστε τα όνειρά σας»
  • Χ. Μπονάνος: «Μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά στη Μέριμνα»
  • Στο 2ο Συνέδριο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης στην Ογκολογία, η Άννα Μαστοράκου
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In