Συνταγή για μπόμπα γιαουρτογλυκό με βάση από μπισκότα, μους φράουλας και γλάσο σοκολάτας. Ένα δροσερό γλυκό ψυγείου που λιώνει στο κουτάλι για ένα αφράτο και ελαφρύ καλοκαιρινό επιδόρπιο, για γενέθλια και γιορτές. Από τη φίλη μας Λένα Χριστοπούλου.
Υλικά
- Γιαούρτι στραγγιστό 1.000 γραμμάρια
- Γάλα φρέσκο 600 ml πλήρες
- ζελέ 200 γραμμάρια φράουλα (2 φακελάκια)
Για τη βάση
- μπισκότα 14-15 περίπου πτι μπερ
- Γάλα φρέσκο 200 ml περίπου
Για το γλάσο σοκολάτα
- κουβερτουρα 100 γραμμάρια
- κρεμα γαλακτος 150 ml
- φραουλες 1 κεσεδάκι περίπου σε φέτες