Από τη φίλη μας Χριστίνα Νιφόρα, πήραμε αυτή τη συνταγή για πάστα φλώρα! Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε αν θα την πετύχουμε! Θα προσπαθήσουμε πάντως!
Υλικά: 3 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τ χρήσης,2 κουταλάκια μπεικιν,3αυγά,1 βιταμ,1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη, ξύσμα απο πορτοκάλι κ λεμόνι ,2 κουταλιές τ σούπας κονιάκ, μαρμελάδα για επικάλυψη, κάνουμε ζύμη να ξεκολλάει απο τα τοιχώματα της λεκανιτσας , ψήνουμε στους 180 για 30 λεπτά , για μεγάλο ταψί διπλή δόση, Καλή επιτυχία!