Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για τη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε όλη την επικράτεια του Δήμου.
«Η ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού του Δήμου μας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Με την παρέμβαση αυτή εκσυγχρονίζουμε το δίκτυο στην παραλία των Νιφοραιίκων, με στόχο τη βελτίωση τόσο της καθημερινότητας των πολιτών μας, όσο και της ελκυστικότητας της περιοχής, καθώς τα Νιφοραίικα με τη δημοφιλή τους παραλία, προσελκύουν πλήθος επισκεπτών, ιδίως τώρα το καλοκαίρι» ανέφερε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, και πρόσθεσε:
«Υλοποιούμε και προγραμματίζουμε παρεμβάσεις ηλεκτροφωτισμού σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Γνωρίζουμε τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκαλέσει η φθορά του χρόνου, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι βανδαλισμοί, αλλά και η αδιαφορία των προηγούμενων ετών. Δουλεύουμε συστηματικά και σε στενή συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες. Συγκεντρώνουμε όλα τα αιτήματα των Τοπικών Προέδρων, βάζουμε προτεραιότητες και ανταποκρινόμαστε με σχέδιο. Μέρα με τη μέρα κάνουμε τον τόπο μας πιο ασφαλή και πιο φωτεινό».
Από τη μεριά του ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού, Αναστάσιος Βερρόπουλος, τόνισε πως οι Υπηρεσίες του Δήμου καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια. «Τοποθετούνται λάμπες σε σημεία που ήταν χρόνια στο σκοτάδι, ενώ ταυτόχρονα γίνονται εργασίες συντήρησης ή αντικατάστασης φθαρμένων δικτύων με στόχο τον καλύτερο φωτισμό, τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας και το μικρότερο κόστος συντήρησης».

