Σπύρος Μυλωνάς: «Το ανίκητο σεντερμπακ «έφυγε» με μεταγραφή για τον παράδεισο»

 
 

«Ένας εξαιρετικός Φίλος δεν είναι από χθες μαζί μας! Ο Σπύρος Αγγελοπουλος ταξιδεύει στα Ουράνια! Ένας εξαιρετικός Φίλος! Μαζί για χρόνια στη μεγάλη Ομάδα του Εθνικού Σαγαιικων!», έγραψε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του δήμου δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Μυλωνάς για την απώλεια του Σπύρου Αγγελόπουλου. Και συνεχίζει:

«Πόσα ζήσαμε και περάσαμε μαζί! Τα πειράγματα στον αείμνηστο προπονητή μας Κώστα Φραγκάκη, τα πέναλτυ με στοίχημα πορτοκαλάδες, τους γύρους του γηπέδου μετά την προπόνηση; Τα δυο κύπελλα με Παναιγιαλειο και Απόλλωνα Εγλυκαδας;

Όσα και να πούμε είναι λίγα! Φιλικός άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για τον Εθνικό, ανίκητο σεντερμπακ ιδιαίτερα στο ψηλο παιχνίδι, δυνατός και ακατάβλητος, όλα τα σεντερφορ των αντιπάλων χάνανε από το Σπύρο! Μαζί με τον αδελφό του τον Αντρεα ήσαν τα μεγάλα αστέρια της Ομάδας! Με μεγάλη καριέρα στην συνέχεια στον Εθνικό Πειραιώς, στον Ολυμπιακό Λιοσίων, Ρόδο κλπ!

Δυστυχώς έφυγε με μεταγραφή για τον παράδεισο! Καλό ταξίδι φίλε Σπύρο! Καλό Παράδεισο! Θα σε θυμόμαστε με αγάπη! Δύναμη στους δικούς σου! Στη φωτό μαζί με το Σπύρο στο γήπεδο Σαγαιικων το 1975″.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συλλυπητήρια του Εθνικού Σαγείκων για την απώλεια του Σπύρου Αγγελόπουλου