Συλλυπητήρια του Εθνικού Σαγείκων για την απώλεια του Σπύρου Αγγελόπουλου

Στην γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Σπύρος Αγγελόπουλος.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και προπονητής, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η είδηση βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς του, αλλά και ολόκληρη την αθλητική κοινότητα της Ρόδου, καθώς υπήρξε ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος και σπουδαίος οικογενειάρχης. Ο Σπύρος Αγγελόπουλος καταγόταν από την Δυτική Αχαΐα και ήταν αδερφός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Αχαϊκής, Ανδρέα Αγγελόπουλου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΑΓΕΙΚΩΝ

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ θέλει να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Σπύρου Αγγελόπουλου , παλιού παίχτη της ομάδας του ΕΘΝΙΚΟΥ που μεσουρανούσε την δεκαετία του 70´ . Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα πρόβλημα υγείας , η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος ολόκληρη την αθλητική κοινότητα της Ρόδου όπου εργαζόταν και διέμενε , καθώς και τον τόπο καταγωγής του την Ράχη Αχαΐας . Ο εκλιπών είναι αδερφός του παλιού ποδοσφαιριστής της ομαδας μας Αγγελοπουλου Ανδρέα (Ναγου) .

Καλό ταξίδι φίλε , Σπύρο ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έφυγε» από τη ζωή ο Σπύρος Αγγελόπουλος από τη Ράχη – Ιστορική μορφή στο χώρο του ποδοσφαίρου – Το «αντίο» του φίλου του… ΦΩΤΟ