Δυτική Αχαΐα: Ο Στρατός αναλαμβάνει την αποκατάσταση του κατεστραμμένου αγροτικού δικτύου

Να διανοίξει, να συντηρήσει και να αποκαταστήσει, σε πολύ μεγάλο βαθμό, την αγροτική οδοποιία του δήμου, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο δυτικής Αχαΐας στην πρόσφατη συνεδρίασή του. Ένα θέμα για το οποίο είχε γράψει η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) που αναφέρεται στην απόφαση του δήμου να προχωρήσει σε μια σειρά από σημαντικά έργα στο κατεστραμμένο από φωτιές και πλημμύρες  αγροτικό δίκτυο με τη συμβολή της πρώην ΜΟΜΑ. 
Όπως μας αναφέρει ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας, Χρήστος Νικολάου, θα γίνουν παρεμβάσεις στα χωριά Χαραυγή, Σανταμέρι, Βελιτσές, Πόρτες και Μιχόι.
Τα μηχανήματα του Στρατού, αναμένεται να πιάσουν δουλειά, αμέσως μετά τις γιορτές, αρχές Φεβρουαρίου, με τον δήμο να αναλαμβάνει, όχι βέβαια το κόστος των εργασιών, αλλά τα καύσιμα και τη διαμονή- διατροφή, της αποστολής της πρώην ΜΟΜΑ.
«Φανταστείτε ότι έπρεπε να δαπανήσουμε 250.000 ευρώ, τόσο κοστολογήθηκαν τα έργα και ο δήμος με τη συμφωνία αυτή δεν πρόκειται να δαπανήσει περισσότερα από 47.000 ευρώ. Μπορείτε να κατανοήσετε τη διαφορά…και το όφελος στον δήμο», τονίζει ο κ. Νικολάου στο dytikanea.gr 
Β.Α. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ