Κάτω Αχαΐα: Τραγικό – Ζει κάτω από ένα δέντρο, παρέα με το πιστό σκυλάκι του – Έκκληση βοήθειας για τον άστεγο συνάνθρωπο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Ξαπλωμένο σε ένα στρώμα κάτω από το δέντρο, με μοναδική συντροφιά την Μαρίτσα του, το υπερπροστατευτικό του σκυλάκι, και ένα πιάτο φαγητό, που του είχαν προσφέρει, συνάντησα τον κ. Νίκο, στην Κάτω Αχαία», μας περιγράφει τη συγκλονιστική εικόνα με τον άστεγο στην Κάτω Αχαΐα, η συνάδελφος δημοσιογράφος Βίκυ Δρακούλη. 

Και συνεχίζει: «Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σχολιάσω κάτι. Οι γείτονές του, που τον βοηθούν, με ενημέρωσαν για την κατάσταση του 60 χρονου άνδρα. Τόσο ο ίδιος, με τον οποίον συνομίλησα (και δέχθηκε να τραβήξω αυτές τις φωτό), όσο και οι περίοικοι, ζητούν να βρεθεί μια λύση, μια πιο….ανθρώπινη λύση, για τον κ. Νίκο». 

Ας ελπίσουμε ότι η «φωνή» απόγνωσης του κ. Νίκου και οι εκκλήσεις των Αχαγιωτών για βοήθεια, να φτάσουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου δυτικής Αχαΐας που μεριμνούν για αυτές τις περιπτώσεις.