«Εκστρατεία» για να μείνει ζωντανή η Αχαϊκή – Δεσμεύσεις του Χρήστου Νικολάου για να ενισχυθεί η ομάδα «Αχαϊκή σημαίνει Αχαγιά»!

 
 

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα των παιδιών της κίνησης «ΣΥΝΔιαδΡΟΜΗ» για την Αχαϊκή. Η συνάντηση έγινε το βράδυ της Τετάρτης στην αίθουσα του κέντρου Μελίνα Μερκούρη. Ο δήμαρχος  δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, μίλησε τελευταίος και ο Ανδρέας Μαχαίρας περιγράφει την ομιλία του στο miktizoni.gr.

«Ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας οτι Αχαϊκή σημαίνει Αχαγια!!! Είναι η ομάδα της πόλης και ανάφερε ενα περιστατικό με δημάρχους που ήξεραν την Αχαγια ΜΟΝΟ σαν έδρα της Αχαϊκής! Μίλησε αρκετή ωρα με θετικά λογια για την κίνηση που ξεκίνησε και δήλωσε ΠΑΡΩΝ και σαν ΔΗΜΑΡΧΟΣ και σαν Χρηστος ΝΙΚΟΛΑΟΥ ιδιωτικά. Απο ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ που του έγιναν βγήκαν ειδήσεις για το γηπεδικό της ΑΧΑΓΙΑΣ και όλου του Δήμου. Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε για :

1) οικονομική στήριξη της Αχαϊκής στο μετρό του δυνατού των οικονομικών του Δήμου. 
2) την έκδοση λευκώματος της ΙΣΤΟΡΙΑΣ της Αχαϊκής με σκοπό τα έσοδα να ενισχύσουν την Αχαικη. 
3) την υλοποίηση της παλιότερης δέσμευσης που τελικά δεν προχώρησε για οικονομικούς λόγους της κατασκευής του βοηθητικού γηπέδου του δημοτικού σταδίου.
4) την προσωπική του επαφή με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ για στήριξη της κίνησης αυτής .
5) ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ για την Αχαικη με Δημο οργανωτή με σκοπό τα έσοδα να ενισχύσουν την ομάδα.
Ενημέρωσε ότι προχωράει σε μελέτη για γήπεδα ποδοσφαιρου 5 επι 5 , βόλεϊ και μπασκετ στο παλιο γηπεδο της ΔΥΜΗΣ στο Σπασμα.

Η Απόλυτη ΔΙΚΑΙΩΣΗ μας όταν είχαμε γράψει οτι ο ΣΑΚΗΣ ΓΚΟΤΣΟΥΛΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ την προσπάθεια αυτή και ο Δήμαρχος θα την συνεχίσει και αυτό θα κάνει, και το ΕΔΕΙΞΕ με την χθεσινή του παρουσία και ομιλία του. Ο πρώην δήμαρχος Σακης Γκοτσουλιας δεν μπορούσε να έρθει χτες αφού ήταν σε κηδεία μητέρας στενού του συνεργάτη της Σιας Σπανού ( ΝΤΕΝΤΟΠΟΥΛΟΥ) γιαγιάς του παλιού ποδοσφαιριστή μας Γιαννη Σπανού. Η Αχαϊκή αφού εχει δίπλα της τον πρώην και νυν δήμαρχο νιώθει πιο δυνατή σε αυτήν τη πολύ δύσκολή προσπάθεια που ξεκινάει. Συγχαρητήρια και στους δυο. ΠΑΡΩΝ ηταν και ο Τακης ΚΟΥΝΑΒΗΣ που έλαβε τον λόγο με σωστή τοποθέτηση και ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας ΚΑΜΠΕΡΟΣ που μάλιστα και οι δυο έγιναν μελη κάνοντας εγγραφή χτες».