Ενισχύουν το μπλόκο της Κάτω Αχαΐας οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας. Νωρίς το απόγευμα άφτασαν στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας και άλλοι αγρότες με αγροτικά μηχανήματα από δημοτικά διαμερίσματα της ευρύτερης περιοχής τα οποία και προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα του μπλόκου.
Μάλιστα εκτός από τον σημερινό αποκλεισμό της Πατρών Πύργου που ξεκίνησε στις 4.30 το απόγευμα, αφήνουν να εννοηθεί οτι θα προχωρήσουν και σε άλλες απροειδοποίητες κινήσεις αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν την Εθνική οδό γι αχρονικό διάστημα μεγαλύτερο του προβλεπόμενου
Όπως πληροφορείται το dytikanea.gr οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας σκληραίνουν τη στάση τους ενισχύοντας το μπλόκο σε μία προσπάθεια να σταλεί μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση με την χρονική αύξηση του αποκλεισμού της Πατρών Πύργου, και της αυριανής (Τρίτη 9 Φενρουαρίου) εισόδου τους στην Πάτρα για αποκλεισμό Υπηρεσιών (Γ ΔΟΥ και ΟΠΕΚΕΠΕ)

