Κέντρο Ξένων Γλωσσών Νικολίτσα Σαγιά: Γιόρτασαν, χόρεψαν, έστειλαν μηνύματα!ΦΩΤΟ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε και φέτος η καλοκαιρινή γιορτή του κέντρου ξένων γλωσσών ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΣΑΓΙΑ στο Ριόλο.

Η υπεύθυνη του κέντρου αναφέρει: «Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όσους παρευρέθηκαν στην καλοκαιρινή μας εκδήλωση στις 10 Ιουνίου στο γήπεδο του Ριόλου.

Επίσης το τμήμα σύγχρονων χορών του εκπολιτιστικού συλλόγου Γομοστού, το χορευτικό τμήμα του εκπολιτιστικού συλλόγου Μύρτου, το χορευτικό τμήμα Ματαράγκα – Κεφαλέικα και την σχολή χορού Παναγιώτης Τσεκούρας.

Όλα τα παιδιά που έκαναν την παρουσίαση για το anti-bullying και την Άννα Παπανικολάου που μας παρουσίασε την βραδιά, τον αγαπητό μας dj Dimitris, τον φωτογράφο μας Διονύσιο Κολλιόπουλο, τις εκδόσεις Express Publishing για το τάμπλετ που κληρώσαμε στους μαθητές μας, τον Νικόλαο Μούζο για όλες τις κατασκευές, τον κύριο Οικονομόπουλο για τις καρέκλες, τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και την ομάδα του Πανομβριακού για την παραχώρηση του γηπέδου, τον πρόεδρο της PALSO Αχαΐας κύριο Μάνο Μακρίδη που μας τίμησε με την παρουσία του και φυσικά όλους τους γονείς και μαθητές μου.

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε το «Φωτεινό αστέρι» μαζεύοντας τρόφιμα για άπορες οικογένειες».
Καλό Καλοκαίρι
Σαγιά Νικολίτσα