Αχαΐα: Ένας χρόνος χωρίς τον Σπύρο Αβράμη – To Σάββατο ο ετήσιο μνημόσυνο

 
 

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» ο Σπύρος Αβράμης, αλλά δεν πέρασε ούτε μια μέρα χωρίς να τον έχουν στις σκέψεις τους οι περισσότεροι που τον γνώριζαν.

Άλλωστε, ο Σπυράκος εκτός από καλός ποδοσφαιριστής ήταν και πολύ καλός χαρακτήρας και ιδιαίτερα αγαπητός. Παιδί – διαμάντι αγάπησε και αγαπήθηκε στις ομάδες που αγωνίστηκε. Πλέον μαζί με τα άλλα παιδιά αγωνίζονται στην ομάδα των αγγέλων.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για τελευταία φορά φέτος με τη φανέλα του ΑΠΣ Πάτραι στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, την ημέρα των γενεθλίων του. Τις επόμενες ημέρες σήκωσε υψηλό πυρετό και τη Δευτέρα 6 του μηνός εισήχθη εσπευσμένα στην εντατική του ΠΓΝΠ, αφού οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλίτιδα, η οποία είχε αρχίσει ήδη να του δημιουργεί προβλήματα, μοιραία για την ζωή του.

Αυτές οι ημέρες μας στοιχειώνουν, γιατί μας θυμίζουν πόσο άδικη ήταν η ζωή που τον πήρε από κοντά μας.

Το προσεχές Σάββατο (24/11) στις 8.15 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό του Αγ. Βασιλείου στα Ζαρουχλέικα για να τιμηθεί η μνήμη του Σπυράκου μας. Όσοι τον γνωρίζαμε θα είμαστε εκεί…

Patragoal.gr