«Φωτιά» παίρνει η προεκλογική αντιπαράθεση – Σκληρή απάντηση Νικολάου στον Γκοτσούλια – Ο Πικραμένος, η «ταγμένη προίκα» και η «προξενήτρα»

 
 

Απάντηση για τις τελευταίες εξελίξεις σε ιδιαίτερα οξύ ύφος, δίνει ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων, Διονύση Γκοτσούλια. Ο δήμαρχος, κάνει λόγο για «προίκα», «τιμωρό» ενώ αποκαλύπτει ότι ο πρώην δήμαρχος δυτικής Αχαΐας απειλεί με εξώδικα, αναφερόμενος στην υπόθεση του προέδρου του Αράξου Τάκη Πικραμένου και το δημοσίευμα ότι προσχωρεί στην παράταξη του νυν δημάρχου. Το σκηνικό προεκλογικής αντιπαράθεσης στη δυτική Αχαΐα παίρνει «φωτιά»,  με τις ανακοινώσεις να προσωποποιούνται και να γίνονται πιο σκληρές!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της παράταξης «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» έχει ως εξής: 

«Tις τελευταίες ημέρες, ο αρχηγός της πάλαι ποτέ Δημοτικής Παράταξης «‘Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων» κ. Διονύσης Γκοτσούλιας, έχει αναλάβει το ρόλο του «σκληρού τιμωρού» της δημοτικής αρχής και μερίδας του Τύπου, στον οποίο αφού απλόχερα φιλοξενείται, τώρα βλέπει φαντάσματα συμφερόντων. Με εξώδικα και αυστηρό ύφος, μόνο πολιτικό άγχος και πανικό προδίδει για τις τρέχουσες δημοτικές εξελίξεις, παρότι αυτόβουλα αποχώρησε από αυτές.

Στην πραγματικότητα ο κάποτε «πρωταγωνιστής» των δημοτικών πραγμάτων στην Δύμη, έχει αναλάβει ρόλο «προξενήτρας» σε νεοεμφανιζόμενο υποψήφιο δήμαρχο και καθετί που συμβαίνει φαίνεται να του χαλάει την ταγμένη «προίκα» προς αυτόν, εν αγνοία πολλών, μέχρι τώρα, αυτοδιοικητικών συνοδοιπόρων του!

Έσπευσε λοιπόν, με πρωτοφανή ζήλο, να «προστατεύσει» τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αράξου κ.Παναγιώτη Πικραμένο, ως στυγνός «έμπορος» και καθοδηγητής στελεχών του στον μελλοντικό υποψήφιο της δικής του και μόνο επιλογής.

Κι όμως, μέχρι σήμερα, στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν θυμόμαστε να επέδειξε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια μανία, το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα του Αράξου και σίγουρα δεν βρήκαμε – όσο κι αν αναζητήσαμε – μία έστω δημόσια ανακοίνωση του κ. Γκοτσούλια για το χωριό του κοινοτάρχη που σήμερα κόπτεται!

Ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου, καθιστούμε σαφές, ότι είχε και έχει αγαστή συνεργασία , συζήτησε και προγραμμάτισε μία σειρά παρεμβάσεων στον Άραξο που υλοποιήθηκαν και συνεχίζουν μαζί με τον κ.Πικραμένο, τον οποίο ως φυσικό πρόσωπο και θεσμικό παράγοντα καθώς επίσης και την οικογένειά του σέβεται και θα σέβεται ασχέτως της δημοτικής του στέγης (άλλωστε αυτό συμβαίνει και με όλους του προέδρους). Τα δε αιτήματά του προς το δήμο έχουν ικανοποιηθεί 100%

Ουδέποτε, ποδηγετήσαμε άλλωστε προέδρους και συμβούλους.
Αυτό το ρόλο τον αφήνουμε αποκλειστικά στον κ.Γκοτσούλια, ο οποίος καθημερινά μετρά και ξαναμετρά την «προίκα» του, αλλά δεν ξέρει πως η εποχή των «προβάτων» έχει παρέλθει.
Ας απολογηθεί στους συμβούλους του, που ανεξαρτητοποιήθηκαν ή εμφανώς άρχισαν να απομακρύνονται από αυτόν, αφού μέχρι σήμερα τους είχε τάξει «λαγούς με πετραχήλια»!
Για ένα μπορούμε να τον διαβεβαιώσουμε.
Ότι στις προσεχείς εκλογές δεν θα χρειαστεί να τρέχει σε Εκλογοδικεία, γιατί το μήνυμα της κάλπης θα απαλλάξει, τόσο αυτόν όσο και τον εκλεκτό της προσωπικής και μόνο επιλογής του από αυτήν την διαδικασία.

Οι δημότες της Δυτικής Αχαΐας έχουν άποψη και δεν χειραγωγούνται από επαγγελματίες δημαγωγούς».

Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων: Διαψεύδει την προσχώρηση του Τάκη Πικραμένου στην παράταξη του Χρήστου Νικολάου