Τα ζώδια σήμερα 23 Ιουλίου

Γενικά
Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, Κριέ, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές καταστάσεις που σε φέρνουν πίσω στα σχέδιά σου. Μην κάνεις σκέψεις που σε φθείρουν ψυχικά και μη βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Είσαι σε περίοδο, που οι πλανήτες ευνοούν την επίτευξη των σκοπών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Κριέ, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, πολλές υποθέσεις θα κινηθούν θετικά. Τα καινούργια ξεκινήματα, αλλά κι οι συνεργασίες ευνοούνται. Μπορείς σήμερα να υλοποιήσεις σχέδια, που έχεις βάλει σε εφαρμογή από το παρελθόν. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Σε κάποια οικονομική πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις, να εξετάσεις κάθε λεπτομέρεια.

 

Ταύρος

Γενικά
Η αυτοπεποίθησή σου, Ταύρε, θα είναι σήμερα ανεβασμένη κι αυτό θα οφείλεται σε ορισμένες ωραίες συγκυρίες. Κάποιες προτάσεις που ενδέχεται να σου κάνουν, σε ανανεώνουν και ξεκουράζουν. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Αυτές ακριβώς χρειαζόσουν για να ανανεωθείς και να βγεις από τον κυκεώνα των προβλημάτων, που μάλλον έχεις το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε, πολλά κακώς κείμενα θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις νέες καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δείξε κάπως περισσότερη διαλλακτικότητα και φρόντισε να αποφεύγεις τους εγωισμούς και τις κόντρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Ταύρε, θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες σου πάνω στα καινούργια ξεκινήματα που επιθυμείς. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Να είσαι προσεκτικός απέναντι σε απρόοπτα έξοδα που θα έρθουν.

 

Δίδυμος

Γενικά

Θα διακρίνεσαι σήμερα από οργανωτικό πνεύμα, Δίδυμε, και θα βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που κατά το παρελθόν σε άγχωναν. Οι αποδόσεις σου θα είναι υψηλές, η διάθεσή σου πολύ καλή και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα, Δίδυμέ μου, να βάλεις τα δυνατά σου, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Δίδυμε, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

Καρκίνος

Γενικά
Βλέπεις τις καταστάσεις με το δικό σου τρόπο, Καρκίνε μου, κι έτσι κινείσαι. Θα πρέπει όμως να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα που τον τελευταίο καιρό σε προβληματίζουν. Διανύεις περίοδο, κατά την οποία οι πλανήτες σ’ ευεργετούν με τη θετική τους ενέργεια, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε μου, θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θ’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

 

Λέων

Γενικά

Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, Λέων, και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, απ’ όπου θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία σε θέματα επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα, Λέων μου, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα, αν δε βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις, Λέων, και να μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά, διαφορετικά θα πάρεις λάθος αποφάσεις και στο μέλλον δε θα μπορείς να τις διορθώσεις. Καλό είναι, σήμερα να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να μην υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια.

 

Παρθένος

Γενικά

Σήμερα, Παρθένε μου, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι ξεκινάει μια περίοδος, στην οποία θα λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, και να κινήσεις με επιτυχία τις καταστάσεις, για να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα παρατηρηθεί μεγάλη δραστηριότητα. Ο δυναμισμός που θα έχεις, θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε απασχολούν εδώ κι αρκετό καιρό. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, στις οποίες πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις, αφού υπάρχουν παγίδες που δε μπορείς εύκολα ν’ αντιληφθείς. Υπάρχουν άλλα θέματα που σε αφορούν και προέχει να τακτοποιήσεις.

 

Ζυγός

Γενικά

Σήμερα, Ζυγέ μου, υπάρχει περίπτωση να δείχνεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες που έχεις, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ σε περιμένουν καινούργιες προκλήσεις, που θα σ’ οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο, Ζυγέ, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, αφού, όπως είναι αυτονόητο, αυτά θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια πράγματα που καθυστερούν, Ζυγέ, θα σ’ εκνευρίσουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα στη μέρα σου, για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Έχεις κάνει αρκετά έξοδα, που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Φρόντισε να είσαι πιο προσεκτικός στο εξής.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα, Σκορπιέ, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά. Πρόσεξε μόνο, μήπως τα παραπάνω σε οδηγήσουν σε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Ο δυναμισμός κι η εφευρετικότητά σου πάντως, θα είναι στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας μια χαρά σήμερα, Σκορπιέ, στα αισθηματικά σου. Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που χρειάζεται, ενώ η αγάπη κι η υπομονή σου διευκολύνουν την κοινή σας ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα της εργασίας σου. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και στο εξής θα μπορείς να κάνεις ευκολότερα τους προγραμματισμούς σου

 

Τοξότης

Γενικά

Σήμερα, Τοξότη, μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα, για να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, ώστε να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου για τις καινούργιες καταστάσεις που έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση, Τοξότη, θα σε κάνει πιο ερωτικό σήμερα και θ’ αρχίσεις να διώχνεις τις αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να προσαρμοστείς σε αλλαγές που μπορεί να γίνουν, έστω και αν δεν τις περίμενες. Στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν. Θα προβληματιστείς έντονα σε σχέση με τα οικονομικά σου. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά τα πράγματα ακόμη δε βρίσκονται στον δρόμο που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Έχε έτοιμα σχέδια για το μέλλον σου, Αιγόκερε, και μην αμελήσεις καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Σήμερα, θα έχεις μεγάλη συναισθηματικότητα, αλλά οφείλεις να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Μην επιτρέψεις σε οποιονδήποτε να σου χαλάσει την ψυχολογία. Οι πλανήτες σ’ ευνοούν για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και ν’ απομακρύνεις οτιδήποτε σ’ ενοχλεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Αιγόκερέ μου, να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε μια χαρά σήμερα. Θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην παρασύρεσαι από τρίτα πρόσωπα, διαφορετικά θα κλείσεις κάποια συμφωνία που μπορεί να μη σε συμφέρει.

 

Υδροχόος

Γενικά

Κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση, Υδροχόε, κι άλλαξε τη διατροφή σου. Θα δεις, ότι έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες κι ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου, ψυχολογικά και σωματικά, κι επιτέλους θα ξεπεράσεις τις δοκιμασίες που σε ταλαιπώρησαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα πάρουν μια ευχάριστη τροπή, καθώς θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να προσέχεις στις κινήσεις σου, Υδροχόε, καθώς από τον εκνευρισμό, την ένταση και την ενέργεια που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά, υπάρχουν πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα ν’ αρχίσεις σιγά – σιγά να τακτοποιείς.

 

Ιχθύς

Γενικά

Από σήμερα, Ιχθύ, βάλε στόχο ν’ αλλάξεις όλα αυτά που δε σου αρέσουν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολύ καλή διάθεση, ώστε να τακτοποιήσεις εκείνα που μπορεί να σταματάνε τα σχέδια σου. Καλό είναι αυτό, αφού θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα. Μη διστάζεις να μιλάς στα δικά σου άτομα και να ζητάς τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις, Ιχθύ μου, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου, θωρακίζοντας έτσι τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και ν’ αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου όμως δεν εξελίσσονται ευχάριστα. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και ν’ αποφύγεις να παρασυρθείς στο να κάνεις περιττά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr