ΑΟ Δύμης 07: Ο απολογισμός και οι στόχοι της νέας χρονιάς – ΦΩΤΟ

Η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση του Απολογισμού και της επίδοσης των αναμνηστικών του ΑΟ Δύμης 07,  έλαβε χώρα για μία ακόμη χρονιά στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Κάτω Αχαΐας.

Παρουσιάστηκε όλη η χρονιά μέσα από βίντεο και φωτογραφίες που αφορούσαν την Αντρική Ομάδα και τα Τμήματα Υποδομής.
Την Παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο General Manager του Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07, Παναγιώτης Χριστόπουλος. Τον λόγο πήραν κατά σειρά ,ο Προπονητής του Αντρικού Τμήματος Νίκος Παναγιωταρόπουλος, ο Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής Ζώης Αλεξόπουλος,ο πρωτοπρεσβύτερος Πάτερ Απόστολος Δημητρόπουλος,ο Πρόεδρος του Ο.Τ.Α.Δ Ξενοφώντας Μπαχράς,ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ Χρήστος Μήλας και τέλος ο Πρόεδρος του Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07 Διονύσιος Αγγελόπουλος. Στον ήχο και το προβολικό σύστημα της εκδήλωσης ήταν ο έφορος του Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07 Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο καθηγητής Κώστας Παπαγιαννόπουλος.


Αποδόθηκαν αναμνηστικά σε όλους τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που στήριξαν την φετινή προσπάθεια. Επιβραβεύτηκε ο πολιτιστικός σύλλογος Αλισσαίων «ο Πείρος» για την πολυδιάστατη δράση του και την κοινωνική προσφορά του.Στην συνέχεια αποδόθηκαν αναμνηστικά στα ΜΜΕ που στήριξαν επικοινωνιακά την προσπάθεια μας καθώς και οι Αθλητικοί τους συντάκτες που βρίσκονταν συνεχώς φέτος κοντά στα Δρώμενα του Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07. Έπειτα τιμήθηκαν οι συνεργάτες που στήριξαν με την προσφορά και τον εθελοντισμό τους την φετινή μας αγωνιστική παρουσία.Ο πάτερ Απόστολος απηύθυνε χαιρετισμό και αναφέρθηκε στην υποστήριξη του Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07 στο φιλόπτωχο ταμείο της ενορίας μας.Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Ο.Τ.Α.Δ Ξενοφώντας Μπαχράς όπου ανέφερε την σημασία των υποδομών του γηπέδου αλλά και το γεγονός πως ο Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07 επανέφερε τα γυναικεία τμήματα στο μπάσκετ της περιοχής. Επιλέον βραβεύθηκαν η Ανδρική, η Εφηβική και η Παιδική ομάδα του Προμηθέα για τις σημαντικές θέσεις που κατέκτησαν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα. Έπειτα ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα»Σύζευξις» από τον general manager Παναγιώτη Χριστόπουλο και αναλύθηκε εν συνεχεία από τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ Χρήστο Μήλα. Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τους προπονητές των Τμημάτων Υποδομής χορήγησε υποτροφία για το 2018-2019 στον αθλητή Ντεμιρη Μάριο που επέδειξε την καλύτερη επίδοση, συνέπεια και συμπεριφορά στα φετινά Τμήματα Υποδομής.
Κλείνοντας ο Πρόεδρος Διονύσης Αγγελόπουλος αφού έκανε μια γενική αναφορά στην φετινή πορεία της ομάδας,στους στόχους αλλά και τον ξεκάθαρο προσανατολισμό της που είναι τα Τμήματα Υποδομής και η νέα γενιά εν συνεχεία τόνισε την σημασία της νοοτροπίας μας και της οικογένειακης δομής που έχουμε.Εν κατακλείδι, ανακοίνωσε με χαρά την σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου και των στελεχών για την νέα περίοδο 2018-2019
Συγκεκριμένα :
Διονύσης Αγγελόπουλος Πρόεδρος,
Βασίλης Σπαράκης Αντιπρόεδρος,
Αθηνά Φούρα Γενική Γραμματέας,
Τσάφος Δημήτριος Ταμίας,
Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Έφορος
Ντίνος Σπαράκης Αναπληρωματικό Μέλος,
Θωμάς Σίνος Αναπληρωματικό Μέλος,
Χάρης Κόκκινος Αναπληρωματικό Μέλος.
General Manager (Γενικός Διευθυντής): Παναγιώτης Χριστόπουλος
Πρώτος Προπονητής του Αντρικού Τμήματος : Νίκος Παναγιωταρόπουλος
Βοηθός Προπονητή και Γενικός Αρχηγός : Τάκης Κουνάβης
Αρχηγός Ομάδας: Ντίνος Χρυσανθακόπουλος
Υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής : Ζώης Αλεξόπουλος
Προπονητές Τμημάτων Υποδομής:
Δημήτρης Μαντάς, Νικολίτσα Αθανασοπούλου, Γιώργος Θανόπουλος, Δημήτρης Κεπένος, Ζαφειρία Κατροπούλου 
Τέλος παρουσιάστηκε ένα βίντεο με όλες τις δράσεις της αθλητικής μας οικογένειας που έλαβαν χώρα την τελευταία χρονιά.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους μικρούς και μεγάλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους καθώς και να έρθει μία νέα δημιουργική αθλητική χρονιά από τον Σεπτέμβριο.