«Κόλλησαν» οι Αχαγιώτες με τα πατίνια του Καρπή! Ενδιαφέρον για νέα ακαδημία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο Αχαγιώτης roller skater Γιώργος Καρπής στο πλαίσιο του tsamelocup 2018, που εμφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου. 

Όχι μόνο προσέλκυσε το ζωηρό ενδιαφέρον των συμπατριωτών του, αλλά ο Έλληνας αθλητής με τις διεθνείς διακρίσεις, προσεγγίστηκε από πολλά νέα παιδιά που ήρθαν μάλιστα και από την Πάτρα, προκειμένου να μάθουν περισσότερα για το άθλημα, ώστε να μπορέσουν να ασχοληθούν με τη βοήθεια του Έλληνα πρωταθλητή και μοναδικού roller skater στα πρωταθλήματα freestyle slalom. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πραγματοποίησα ένα μικρό μου όνειρο. Να πατινάρω στην πόλη μου και να κάνω ακόμη πιο γνωστό το άθλημα που αγαπώ. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Άγγελο Τσάμη, τον δήμαρχο δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου και τον πρόεδρο του ΟΤΑΔ Ξενοφώντα Μπαχρά που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ», λέει στο dytikanea.gr ο Γιώργος Καρπής.

Μάλιστα, όπως μας είπε, πολλοί ήταν οι γονείς που τον προσέγγισαν για να μάθουν περισσότερα για το άθλημα ώστε να ασχοληθούν τα παιδιά τους. Όπως μάθαμε την Πέμπτη, ο Γιώργος Καρπής θα κάνει τις πρώτες επαφές με γονείς και συλλόγους για να διερευνηθεί τί μπορεί να γίνει στην Κάτω Αχαΐα. Σίγουρο, πάντως θεωρείται η άμεση συνεργασία του Έλληνα πρωταθλητή με το αθλητικό σωματείο Αστέρια Αχαΐας. Το μέλλον ανήκει στα παιδιά της Αχαγιάς και βλέπουμε με χαρά, ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι που φροντίζουν γι αυτό.

Β.Α. 

Ο Γιώργος ετοιμάζεται αυτές τις μέρες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Slalom World Cup 2018 στο Παρίσι. Για το λόγο αυτό, του παραχωρήθηκε το κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας ώστε να κάνει εκεί τις προπονήσεις του (φωτο). Του ευχόμαστε και εδώ καλή επιτυχία κι εμείς @dytikanea.gr #dytikanea.gr θα είμαστε πάντα δίπλα του!