Τα παλειό- παιδα σας λένε: Καλό καλοκαίρι!

Το σημείωμα του συλλόγου «Πάλεια» για τη γιορτή του Σαββάτου: 

«Είχαμε την χαρά και την τιμή να ανοίξουν οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις των Δυμαίων με την γιορτή μας στις 23.6.2018. Η γιορτή της Πάλειας προς τιμήν του Πολιούχου Αγίου μας με θέμα » Οι μυρωδιές της ρίγανης για τ’ Αγιαννιού τη χάρη», πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά. Σε συνεργασία φέτος με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Μια όμορφη μουσικοχορευτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου της πόλης μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας, γέμισαν την πλατεία και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Ζιχνων & Νευροκοπιου κ. Κ Ιερόθεος, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Κ Χρύσανθο, τους πατέρες της εκκλησίας μας, τον βουλευτή Αχαΐας κύριο Ιάσωνα Φωτήλα.Τον πολιτευτή Αχαΐας κύριο Νταβλουρο, τους Περιφερειακούς συμβούλους, τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κύριος Χρήστος Νικολάου, τους Αντιδημάρχους, τους προέδρους το τοπικών κοινοτήτων, τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κύριο Δυονύσιο Γκοτσούλια, τους προέδρους των εκπολιτιστικων συλλόγων και όλους όσους ήσασταν μαζί μας.
Μεγάλη η χαρά μας διότι την γιορτή μας την έντυσε μουσικά η σχολή μουσικής του κυρίου Δημήτριου Μακρή και χορευτικά το χορευτικό συγκροτήματα του Συλλόγου Γυναικών Λάππα Μελισσάνθη και το χορευτικό συγκρότημα Ελλήνων χορός.
Τελειώνοντας ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Δυτικής Αχαΐας και τους χορηγούς της εκδήλωσης μας, για την πολύτιμη στήριξη τους. Καθώς και τον πρόεδρο και το Δ.Σ του εμπορικού συλλόγου που για άλλη μια χρονιά εμπιστεύτηκαν την εκδήλωση μας για να κάνουν την βράβευση των νικητών του διαγωνισμού Φωτογραφίας.
Σας περιμένουμε του χρόνου πάλι στην ίδια γιορτή. Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος να χαρίζει σε όλους σας υγεία και ευημερία».

Η πρόεδρος του συλλόγου Ροδία Κ. Καραμπελιά έγραψε:

«Ομάδα δυνατή….!!!! Με ομοψυχία, όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο μας. Μαζί με αυτούς που δεν είναι στην φωτογραφία αλλά είναι μέρος της γροθιάς που λέγετε Πολιτιστικός Συλλόγος Πάλεια. Ολη η Πάλεια μαζί. Τιμή μου που συνεργάζομαι μαζί σας και είμαστε ΟΜΑΔΑ. Σας Ευχαριστω για την εμπιστοσύνη σας και για την βοήθεια. Ο πρώτος χρόνος πέρασε και το διασκεδάσαμε πολύ…!!! Θα συνεχίσουμε να περνάμε καλά και να ζούμε δυνατά…!!! Με χαμόγελα, κέφι και χαρές. Ανοιχτοί σε όποιον θέλει να γίνει μέλος αυτής της παρέας και να προσφέρει. Τα παλειό- παιδα σας λένε : καλό καλοκαίρι….!!!»