Κάτω Αχαΐα: Αποχαιρετιστήριοι Σχολικοί Αγώνες 2018 – Δείτε όλα τα αποτελέσματα – ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Αποχαιρετιστήριοι Αγώνες 2018 της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων με τη συνεργασία του Δήμου της Δυτικής Αχαΐας . 

Κάτω Αχαΐα: Αποχαιρετιστήριοι Σχολικοί Αγώνες – Οι νικητές της δεύτερης ημέρας – Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία – ΦΩΤΟ

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου της Δυτικής Αχαΐας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους Συλλόγους Γονέων, τους Γονείς, τον Ερυθρό Σταυρό και τους εθελοντές που μας βοήθησαν τις δύο ημέρες του αγώνα, καθώς και όλα τα παιδιά και τους γονείς που συμμετείχαν στους αγώνες για  την υπομονή τους.

Πολλές ευχαριστίες στο ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ Α.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ για την ευγενική χορηγία των δώρων των νικητών και των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την διεξαγωγή των  Αποχαιρετιστήριων Αγώνων 2018 της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου της Δυτικής Αχαΐας.

Κάτω Αχαΐα – Αποχαιρετιστήριοι Σχολικοί Αγώνες – Οι νικητές της πρώτης ημέρας – Σήμερα ολοκληρώνονται τα αθλήματα – ΦΩΤΟ

Νικήτρια ομάδα στα Γυμνάσια ήταν οι Μαθητές του Γυμνάσιου Κ. Αχαΐας και νικήτρια ομάδα στα Δημοτικά ήταν οι Μαθητές του Δημοτικού Λάππα. Τονίζουμε ότι σημασία έχει η άθληση, η συμμετοχή, η συνεργασία, η ευεξία και η ευγενής άμυλα μεταξύ των παιδιών, ζητάμε κατανόηση για τυχόν λάθη και παραλείψεις και θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στο μέλλον για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας,

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δυτικής Αχαΐας