Παρέμβαση με αιχμές και «καρφιά» του Διονύση Γκοτσούλια για τις εκλογές στις ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας

Παρέμβαση με αιχμές για «αναζήτηση νικητών και ηττημένων», για «μεθόδους» που χρησιμοποιήθηκαν, καθώς για «ανύπαρκτους», έκανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου δυτικής Αχαΐας και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, Διονύσης Γκοτσούλιας με αφορμή το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών. 

Το κείμενο του κ. Γκοτσούλια που δημοσίευσε στο προφίλ του, έχει ως εξής:  

«Οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρων και μελών Τοπικών οργανώσεων,προέδρων και μελών Νομαρχιακών επιτροπών και συνέδρων ελαβε τέλος την προηγούμενη Κυριακή.

Η Νέα Δημοκρατία ένα μεγάλο δημοκρατικό φιλελεύθερο και ριζοσπαστικό κόμμα δημιούργημα του Εθνάρχη Κων/νου Καραμανλή, κατάφερε σε αυτή την πραγματική γιορτή να προσελκύσει χιλιάδες μέλη να συμμετέχουν για την εκλογή των συλλογικών οργάνων.

Το αποτέλεσμα είναι πάντα σεβαστό αν και πολλές φορές διαφωνούμε για τις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν στην κατάκτηση των θέσεων και φυσικά η κοινωνία το γνωρίζει και καταδικάζει όποιες απ’ αυτές είναι εκτός των επιτρεπτών ορίων!

Ορισμένοι ψάχνουν για νικητές και ηττημένους και συνήθως αγνοούν ότι τα πάντα καταγράφονται και ταυτοχρόνως αξιολογούνται στο διάβα του χρόνου, όπως αγνοούν ότι η ιστορία ποτέ δεν καταγράφει τους ανύπαρκτους αλλά μόνον αυτούς που είτε προσέφεραν θετικά, είτε με τις ενέργειες και πράξεις τους στην συνείδηση του κόσμου καταγράφηκαν αρνητικά.

Εύχομαι σε όλους όσοι εξελέγησαν καλή επιτυχία στο έργο τους σε μια δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα, οφείλουμε να ανοίξουμε την παράταξη στην κοινωνία και να προβάλλουμε τις θέσεις της, αλλά και ταυτόχρονα να διαφωνούμε όταν κρίνουμε ότι αυτό επιβάλλεται συνδιαμορφώνοντας έτσι με θέσεις και επιχειρήματα το πρόγραμμά μας!

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.

ΔΗΛΩΝΩ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!»