• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Σάββατο, 25 Απριλίου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

“Νομίζετε ότι δεν φτάσουμε στον Πρωθυπουργό;” – Με κινητοποιήσεις απειλούν εργατικά σωματεία τις ημέρες του Συνεδρίου στην Πάτρα

dytikanea by dytikanea
25 Ιανουαρίου 2018
in ΝΕΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
“Νομίζετε ότι δεν φτάσουμε στον Πρωθυπουργό;” – Με κινητοποιήσεις απειλούν εργατικά σωματεία τις ημέρες του Συνεδρίου στην Πάτρα
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

“Είναι θετικό ότι μάθαμε που θα γίνει το Αναπτυξιακό Συνέδριο και που θα βρίσκεται ο Πρωθυπουργός”, διεμήνυσε το μέλος του ΠΑΜΕ Δημήτρης Αγγελόπουλος με αφορμή την είδηση του tempo24.gr για τον χώρο που θα γίνει το συνέδριο στην Πάτρα αρχές Φεβρουαρίου.

“Νομίζετε ότι δεν θα φτάσουμε εκεί;”, συνέχισε ο κ. Αγγελόπουλος, ερωτηθείς για τα μέτρα ασφαλείας στο νέο λιμάνι όπου έχει επιλεγεί για το συνέδριο. Και συνέχισε. “Έχουμε αποδείξει ότι όταν θέλουμε μπορούμε να πλησιάσουμε τον Πρωθυπουργό κι αυτό θα κάνουμε, καλώντας όλα τα Σωματεία να βρίσκονται εκείνη την ημέρα μαζί μας, ώστε να διαδηλώσουμε κατά της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης”.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελόπουλο, ήδη έχει ληφθεί απόφαση για συγκέντρωση στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα και κατόπιν πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο του συνεδρίου. Ενώ θα επιχειρηθεί αντιπροσωπεία των διαδηλωτών να έρθει σε επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα ώστε να του καταθέσει τα ζητήματα που απασχολούν την εργατική τάξη. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Αγγελόπουλος σήμερα αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση για τις κινητοποιήσεις. 

Όπως έγραψε το tempo24.gr ο χώρος που επελέγη διασφαλίζει αρχικά την ασφαλή διοργάνωση του συνεδρίου, καθώς δεν είναι εύκολα προσβάσιμος και την άρτια διοργάνωσή του.

Πρόκειται για κτίριο εντός του νέου λιμανιού της Πάτρας. Η απόφαση έχει οριστικοποιηθεί , δεδομένου ότι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα που είδαν την περιοχή έχουν ανάψει το “πράσινο φως” για την πραγματοποίησή του στο συγκεκριμένο κτίριο. Είναι ένα νέο οίκημα μεγάλου εμβαδού στο νότια πλευρά του λιμανιού, εκεί όπου έχουν ανεγερθεί τελευταία συγκρότημα κτιρίων.

Να σημειωθεί ότι από πλευράς κυβέρνησης μέχρι σήμερα τηρείται “σιγή ασυρμάτου” για το που θα γινόταν το συνέδριο, άγνωστο για ποιούς λόγους. Μιάς και οι όποιες οργανωμένες αντιδράσεις υπάρξουν είναι ήδη αποφασισμένες, ανεξαρτήτως χώρου που θα επιλεγεί.

Πάντως η κατάληξη στο συγκεκριμένο κτίριο, σαφώς και υπήρξε με σκεπτικό να μείνουν μακριά διαδηλωτές, καθώς υπάρχει φρούρηση των εγκαταστάσεων και ψηλά κάγκελα , που δεν προσφέρουν ανέτη πρόσβαση.

tempo24.gr 

Tags: "Νομίζετε ότι δεν φτάσουμε στον Πρωθυπουργό;" - Με κινητοποιήσεις απειλούν εργατικά σωματεία τις ημέρες του Συνεδρίου στην Πάτρα
Previous Post

Φασολάδα για το κρύο!

Next Post

Ποιος Πρωθυπουργός φόρεσε αυτές τις κάλτσες στο Νταβός – ΦΩΤΟ

Next Post
Ποιος Πρωθυπουργός φόρεσε αυτές τις κάλτσες στο Νταβός – ΦΩΤΟ

Ποιος Πρωθυπουργός φόρεσε αυτές τις κάλτσες στο Νταβός - ΦΩΤΟ

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Καραλής: Η συγκλονιστική ιστορία με την μητέρα του πίσω από το πρώτο του χάλκινο μετάλλιο και η φιλία του με τον Ντουπλάντις
  • Η φωτογραφία της ημέρας
  • Πσιτ! Έλα Ανδρέα…
  • Πάτρα: Χτυπούσε την γυναίκα του στη μέση του δρόμου
  • Ρεβίθια με πράσα
  • Διατίθεται οικόπεδο στη ΒΙΠΕ Πατρών – Δείτε σε ποιο σημείο είναι
  • Στέφανος Ληναίος – Έλλη Φωτίου: 69 χρόνια μαζί στη σκηνή και στη ζωή, μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος
  • Υπερταμείο: Ξεκινά ο διεθνής διαγωνισμός για την αξιοποίηση των 22 περιφερειακών αεροδρομίων – Στο επίκεντρο και ο Άραξος
  • Κοβέσι στο Φόρουμ των Δελφών: «Πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες που αφορούν δικογραφίες με πολιτικούς»
  • Σε σταθερή κατάσταση ο Γιώργος Μυλωνάκης – Μετά το δεκαήμερο αναμένεται η ακριβής εκτίμηση των γιατρών
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In