• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 21 Αυγούστου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Κατερίνα Λέχου για Κιμούλη: «Με έβριζε στη σκηνή, κατέληξα με λεξοτανίλ και προβλήματα υγείας»

dytika by dytika
1 Φεβρουαρίου 2021
in ΖΩΗ
0
Κατερίνα Λέχου για Κιμούλη: «Με έβριζε στη σκηνή, κατέληξα με λεξοτανίλ και προβλήματα υγείας»
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Κατερίνα Λέχου για Κιμούλη: «Με έβριζε στη σκηνή, κατέληξα με λεξοτανίλ και προβλήματα υγείας»

Κατερίνα Λέχου για Κιμούλη: «Με έβριζε στη σκηνή, κατέληξα με λεξοτανίλ και προβλήματα υγείας»


01/02/2021 – 13:00

Στην εκπομπή «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά μίλησε το πρωί της Δευτέρας (1/2) η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου, προσθέτοντας το όνομά της στη λίστα των γυναικών που κατήγγειλλαν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη αναφέροντας περιστατικά λεκτικής και ψυχολογικής βίας. Η Κατερίνα Λέχου συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη στην παράσταση «Όλα σε μια νύχτα» το 2004, ενώ πολλά δημοσιεύματα ήθελαν τους δύο ηθοποιούς να είναι ζευγάρι. Η ηθοποιός τάχθηκε υπέρ των γυναικών που καταγγέλλουν τη βία και την κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου, ενώ απάντησε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις που αφορούν σε θέματα του κινήματος Μetoo. Την αρχή έκανε η Ζέτα Δούκα και ακολούθησε σωρεία καταγγελιών.

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της Ζέτας Δούκα: «Ίσως η αλλαγή που περιμέναμε χρόνια να συμβεί, έχει αρχίσει»

Μουτάφη: Η πρώην σύντροφος του Κιμούλη στηρίζει Δούκα – «Να πάει σπίτι του ή να ζητήσει βοήθεια…»

«Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι μέσα μου έχει ωριμάσει κάτι για να μιλήσω. Έρχεται κάποια στιγμή που κάποιοι άνθρωποι πρέπει να βρεθούν προ των ευθυνών τους και βέβαια καταλαβαίνω ότι όλες αυτές οι αποκαλύψεις επισύρουν πολλές συνέπειες γιατί πολλοί άνθρωποι έχουν οικογένειες, παιδιά και από τους θύτες και από τα θύματα. Γιατί δεν είναι εύκολο, αλλά φαίνεται ότι ο πόνος είναι ο δρόμος για την εξυγίανση και για να μη φοβόμαστε.

Είμαι 53 ετών και το έχω διαχειριστεί, το έχω συγχωρέσει και με έτρωγε όλη αυτή την εβδομάδα μέσα μου. Δεν θα ένιωθα καλά, θα ένιωθα ότι δεν έχω κάνει το καθήκον μου. Έχουμε χρέος να το κάνουμε αυτό μπας και μπορέσουμε να φέρουμε ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας για τα παιδιά σας. Γιατί εγώ δεν έχω για τα παιδιά. Αφορά μία επαγγελματική μου συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη που τη διαχωρίζω τελείως από την προσωπική μου εμπλοκή. Αφορά στο έτος 2003-2004 βίωσα για όλη τη σεζόν.

Βίωσα αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, σε επίπεδο που δεν ξέρεις αν θα πεις τα λόγια σου, φοβάσαι ότι θα εκτεθείς ότι δεν μπορείς να μιλήσεις, γιατί κάποιος μιλάει και βρίζει πάνω στη σκηνή. Αναφέρομαι σε αυτό που γινόταν επί σκηνής γιατί εγώ με τον Γιώργο είχα και προσωπική σχέση και αυτό ήταν δική μου ευθύνη και αν πέρασα άσχημα ή ωραία δεν αφορά τον κόσμο.

Φαίη Ξυλά για Κιμούλη: «Ήταν η χειρότερη συνεργασία, έβαλα τα όριά μου»

Δεν ήξερα κάθε μέρα αν μπορώ αυτό να το αντιμετωπίσω – λεκτική βία… με έβριζε. Η λεκτική βία διαφέρει από την σωματική. Είναι σαν άγριο θηρίο το οποίο παραμονεύει και δεν ξέρεις τι ώρα θα εφορμήσει άρα σημαίνει ότι είσαι συνέχεια σε εγρήγορση. Είναι εξουθενωτικό, δεν ξέρεις πώς να επιβιώσεις, σε ενδιαφέρει μόνο η επιβίωση σου εκείνη τη στιγμή και είναι ένας τρομερός ιστός αράχνης που δεν τον καταλαβαίνεις απλώνεται και έχει ανασυρθεί από μέσα μου το αίσθημα του φόβου. Πώς ξυπνάει ο φόβος μέσα σου…

Δεν ξέρω τι φοβόμουν. Να μη χαλάσω τη δουλειά, να μη χαλάσω τη φήμη μου, νιώθω ενοχές ότι μπορεί να φταίω και εγώ σε αυτό που συμβαίνει. Ήρθε και το πλήρωμα του χρόνου και χωρίσαμε και έτσι μπόρεσα και συνέχισα τη ζωή μου. Μου κόστισε πάρα πολύ και στη συνέχεια αυτό, αλλά εντάξει βρήκα το δρόμο μου. Μου κόστισε, πλήρωσα το τίμημα εγώ προσωπικά για να ξαναεμπιστευτώ έναν άνθρωπο.

Είναι άλλο η αυστηρότητα, η πειθαρχία, ο επαγγελματισμός ακόμα και το να παρασυρθεί κάποιος στον εργασιακό μας χώρο και να τσακωθεί και είναι άλλο να βρίσκεσαι σε ένα καθεστώς που είναι διάρκειας, διαρκείας, καθεστώς που πλανάται στον αέρα – να πρέπει να προσέχεις κάθε φράση κάθε σου κίνηση.

Επινα, έπαιρνα λεξοτανίλ, είχα βγάλει δερματικά, τα οποία υποχώρησαν σε μία εβδομάδα. Ήμουν μεγάλη σε ηλικία 34 και ντρέπομαι που το λέω. Μάλιστα είχα κάνει και το «Είσαι το ταίρι μου» και είχα τότε μεγάλη δημοφιλία» είπε συγκινημένη η Κατερίνα Λέχου .

Ετικέτες
Ζέτα Δούκα
Κατερίνα Λέχου
Γιώργος Κιμούλης
Previous Post

Η συνταγή της ημέρας: Σοκολατόπιτα με πορτοκάλι και φιστίκι Αιγίνης

Next Post

Νέες καταγγελίες ηθοποιών προ των πυλών – Τι αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Next Post
Νέες καταγγελίες ηθοποιών προ των πυλών – Τι αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Νέες καταγγελίες ηθοποιών προ των πυλών – Τι αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Δυτική Αχαΐα: Αυτός είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας
  • Δυτική Αχαΐα: Στις φλόγες σπίτι αδελφών – Κινητοποίηση των Αρχών, κάηκε ολοσχερώς (ΦΩΤΟ)
  • Στρατηγική Συμφωνία Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Ομίλου Qualco και Olympic Marine για την Ανάπτυξη Μη-Επανδρωμένων Αυτόνομων Σκαφών Επιφανείας Ελληνικής Σχεδίασης και Κατασκευής
  • Να καθαριστεί πάλι η περιοχή “Κολοσάρα” ζητά ο Φίλιππας Λιάκος – Οι μέχρι σήμερα παρεμβάσεις του Δήμου
  • Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον γιατρό Γεράσιμο Ρηγόπουλο
  • Σε κακή κατάσταση ο δρόμος που οδηγεί στον ΧΥΤΑ Φλόκα – “Καμπανάκι” του Αλεξόπουλου για τα σκουπίδια
  • Ποιοι αντιπεριφερειάρχες από τη Δυτ. Ελλάδα προετοιμάζονται για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ
  • A2Z School Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σαγιά Νικολίτσα: “Η γνώση σε κάνει δυνατό” 
  • #Σε είδα!
  • Που βρίσκεται;
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In