Ένα διαφορετικό απολαυστικό όμως κέικ μας προτείνει η κ. Γεωργία Πήττα από τα Νιφορέικα!
ΥΛΙΚΑ:
2καροτα(180γρ.),150γρ.μήλο,250 ml αραβοσιτελαιο,3 αβγά,330γρ. καστανή ζαχαρη,100 ml χυμό πορτοκάλι,310γρ. φαριναπ, 1κ.γ.μπαικιν,1/3 κ.γ. σόδα, 60γρ. σταφίδες μαύρες,2 κ.γ. κανέλα, 1/2 κ.γ. γαρύφαλλο, 1/3 κ.γ. μοσχοκάρυδο,1/3 κ.γ. τζίντζερ,1 φακελάκι βανίλια, 1 πρέζα αλάτι.
Ψήσιμο 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς.