• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Δυτική Αχαΐα: Ισχυρή καταιγίδα πλήττει τα χωριά – Σοβαρά τα προβλήματα – Αναλυτικά η πρόγνωση

dytikanea by dytikanea
6 Φεβρουαρίου 2015
in ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ
0
Δυτική Αχαΐα: Ισχυρή καταιγίδα πλήττει τα χωριά – Σοβαρά τα προβλήματα – Αναλυτικά η πρόγνωση
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

MALIAGOU AXAIKO 1Μπορεί ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος να δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια θα διαθέσει 600.000 ευρώ για το επαρχιακό οδικό δίκτυο της δυτικής Αχαΐας, παρόλα αυτά αν η κακοκαιρία συνεχίσει έτσι με αυτούς τους ακραίους ρυθμούς πολλοί δρόμοι στα χωριά του κάμπου αλλά και στα ορεινά του δήμου θα “εξαφανιστούν”! 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις πάντως μέχρι τη Δευτέρα θα σημειώνονται ισχυρές καταιγίδες. Στα χωριά της δυτικής Αχαΐας αυτή την ώρα σημειώνεται σφοδρή βροχόπτωση.

Στο μεταξύ η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα δυτικά και χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές περιοχές της δυτικής ηπειρωτικής χώρας.

Αυτή την ώρα βρέχει στο κέντρο της Πάτρας (09.40).

Στο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι 7 με 8 πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ, οι οποίοι σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και τα νότια.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονιά σε ορεινές περιοχές και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και σταδιακά και στα υπόλοιπα οι οποίες πρόσκαιρα θα είναι ισχυρές κυρίως στα ανατολικά. Βαθμιαία βελτίωση το απόγευμα και από τα δυτικά.

Άνεμοι: αρχικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: από 08 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε ορεινές καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Από το απόγευμα σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.

Άνεμοι: αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 08 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα.

Άνεμοι: αρχικά νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: από 06 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στις Κυκλάδες οπού είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα σταδιακή βελτίωση.

Άνεμοι: αρχικά νοτιοανατολικοί 6 με 8 τοπικά 9 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς μέχρι 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 15 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη μέχρι 21 βαθμούς.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανώς πρόσκαιρα στα βόρεια να είναι ισχυρές. Βελτίωση τη νύχτα.

Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 7 με 9 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: από 14 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Από το απόγευμα βελτίωση.

Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: από 13 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Βελτίωση από το απόγευμα.

Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: από 12 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για το Σάββατο 07-02-2015

Καιρός: αρχικά στα δυτικά και από το μεσημέρι σταδιακά στα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν βαθμιαία εξασθένηση στα δυτικά ενώ θα ενταθούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά. Στην υπόλοιπη χωρά νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές.

Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ. Στα βορειοανατολικά από το μεσημέρι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Tags: ΒροχέςΔυτική ΑχαΐαΖΗΜΙΕΣΚΑΙΡΟΣΚαταιγίδα
Previous Post

Τί θα κάνουν στην Κάτω Αχαΐα οι Παλαίμαχοι άσσοι της ΑΕΚ; Μανωλάς, Βλάχος, Αρδίζογλου, Μπατίστα στις 30 Μαρτίου κάνουν παιχνίδι!

Next Post

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Τοπίου “Η ΩΛΕΝΙΑ” κόβει την πίτα του το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου

Next Post
Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Τοπίου “Η ΩΛΕΝΙΑ” κόβει την πίτα του το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Τοπίου "Η ΩΛΕΝΙΑ" κόβει την πίτα του το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Αγρότες: Στα 500 εκατ. ευρώ οι πληρωμές μέχρι την Παρασκευή
  • Π. Μαρινάκης: O διάλογος με τους αγρότες που κάνει η κυβέρνηση δεν σταμάτησε ποτέ, έχει και αποτέλεσμα
  • Ωδή Ελαίου – Αγουρέλαιο Τριφυλίας: Γιατί όλα τα λάδια δεν είναι ίδια – Κάντε τώρα την παραγγελία σας
  • Σε λειτουργία από αύριο Πέμπτη και τα 10 πρώτα χιλιόμετρα της Πατρών-Πύργου
  • Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης στην Πάτρα – 17 συλλήψεις για κλοπές, ληστείες και εμπορία ανθρώπων
  • Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου ενόψει της κακοκαιρίας – «Red Code» σε Αττική και άλλες 8 Περιφέρειες
  • Η φωτογραφία της ημέρας
  • Δυτική Αχαΐα: EKTAKTO δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Αποφύγετε κάθε περιττή μετακίνηση!
  • Κάτω Αχαΐα: Παραταγμένα τα τρακτέρ στον δρόμο – Ενισχύεται το μπλόκο (ΦΩΤΟ & BINTEO)
  • Κόκκινη προειδοποίηση από την ΕΜΥ: Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι για δύο ημέρες
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In