• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Δυτική Αχαΐα: Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από τον Χρήστο Φιλιππόπουλο

dytikanea by dytikanea
23 Νοεμβρίου 2018
in ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ
0
Δυτική Αχαΐα: Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από τον Χρήστο Φιλιππόπουλο
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης απέστειλε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου δυτικής Αχαΐας, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Φιλιππόπουλος. Κίνηση η οποία θεωρήθηκε αναμενόμενη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του Χρήστου Νικολάου, είχε απομακρυνθεί εδώ και αρκετό καιρό, από την πλειοψηφούσα ομάδα του δημάρχου. Παρά το γεγονός, ότι επιχειρήθηκε κάποια στιγμή να γεφυρωθεί το χάσμα που χώριζε τους δύο άνδρες, τελικά, σήμερα, επισημοποιήθηκε η ρήξη, με την επιστολή ανεξαρτητοποίησης.

Η επιστολή έχει ως εξής: 

 

Με αίσθημα ευθύνης, απέναντι σε όλους τους δημότες αλλά και προς το δημοτικό συμβούλιο του δήμου δυτικής Αχαΐας, δηλώνω ότι αποχωρώ από τη παράταξη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών», παραμένοντας πλέον ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Επειδή για εμένα, ο όρκος που έδωσα ως αιρετός το 2014 προκειμένου να υπηρετήσω το κοινό καλό είναι ιερός, η συνείδηση μου και η πολιτική μου παιδεία δεν μου επιτρέπουν να δείχνω ανοχή στο πολιτικό κατεστημένο που υπάρχει στο δήμο μας, το δήμο δυτικής Αχαΐας. Η παρούσα δημοτική αρχή οδηγεί το δήμο προς το αδιέξοδο και την απαξίωση.

 

….Το 2014 εντάθηκα στο συνδυασμό «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» πρόθυμος να αγωνιστώ στη βάση των αρχών της παράταξης, συντασσόμενος σε ένα όραμα κοινό, για ένα Δήμο που όλοι θα καμάρωναν και για μια δημοτική αρχή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΙΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗ. Δυστυχώς διαψεύστηκα οικτρά και όλα καταρρίφτηκαν. Ουδέποτε λειτούργησαν δημοκρατικές και συμμετοχικές διαδικασίες. Υπήρχε μονάχα μια δημοτική ομάδα που ουδέποτε έλαβε χώρα ουσιαστικός, πολιτικός διάλογος, παρά μόνο η επικύρωση των ήδη ειλημμένων αποφάσεων που λαμβάνονταν και ακόμα και τώρα λαμβάνονται από ένα στενό ηγετικό πυρήνα γύρω από την αυλή του δημάρχου. Ο δήμαρχος Χρήστος Νικολάου αλλά και η ομάδα συνεργατών του, εκλεγμένων και μη πολύ γρήγορα ξέχασαν το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ που διατυμπάνιζαν στη προεκλογική εκστρατεία.

 

Θα αναφερθώ επίσης και στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής του πολίτη της δυτικής Αχαΐας, που αντί να αναβαθμιστεί τα τέσσερα αυτά χρόνια, δυστυχώς υποβαθμίστηκε πάρα πολύ. Και αυτό γιατί η παρούσα δημοτική αρχή δεν είχε ως στόχο να δώσει λύσεις, στην αντιμετώπιση επειγόντων καθημερινών προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο Δήμος. Οι παροχές του Δήμου μας για το σκοπό αυτό ήταν ανεπαρκείς, και αυτό δεν είναι κάτι που το ομολογώ προσωπικά εγώ, αλλά το εισπράττω καθημερινά από τους συνδημότες μου. Εκφράζοντας το σεβασμό μου προς τους συμπολίτες μου και προς τους συναδέλφους μου, θα ήθελα να τονίσω ότι αξιοπρεπώς εισήλθα στην παράταξη και αξιοπρεπώς αποχωρώ, και θα παραμείνω μάχιμος και ενεργός από την θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, για το καλύτερο αύριο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, διότι ο δήμος μας απαιτεί νέο όραμα για την μετέπειτα πορεία και ανάπτυξη του.

 

 

Με εκτίμηση,

Χρήστος Φιλιππόπουλος

Tags: Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από τον Χρήστο Φιλιππόπουλο
Previous Post

Θλίψη στα Σαγέικα – “Έφυγε” από τη ζωή ο Θεόδωρος Νικολόπουλος

Next Post

Κοινή πρωτοβουλία του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας με τους Δημάρχους Αιγιαλείας – Ερυμάνθου για τους ελαιοπαραγωγούς

Next Post
Κοινή πρωτοβουλία του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας με τους Δημάρχους Αιγιαλείας – Ερυμάνθου για τους ελαιοπαραγωγούς

Κοινή πρωτοβουλία του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας με τους Δημάρχους Αιγιαλείας – Ερυμάνθου για τους ελαιοπαραγωγούς

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Αχαγιά ’82 και Αστέρια Αχαΐας: Η μεγάλη ένωση και η ακόμη πιο ενδιαφέρουσα συγκυρία για κάτι περισσότερο από ένα μπασκετικό project
  • Γέμισε “Αστέρια” η Αχαγιά! Ένωσαν δυνάμεις δύο μεγάλα αθλητικά σωματεία της πόλης, ιδρύοντας την ακαδημία «STARS ΑΧΑΓΙΑ 82»
  • Η φωτογραφία της ημέρας
  • Παρελθόν οι εικόνες εγκατάλειψης στο Λιμνοχώρι – Αποκαταστάθηκε η ασφάλεια διερχομένων και κατοίκων της περιοχής – ΦΩΤΟ
  • Πάτρα: Δραματική έκκληση της οικογένειας της Γεωργίας Κριμπά – “Βοηθήστε να την βρούμε”
  • Συνελήφθη ο άνδρας που σκότωσε με κυνηγετικό όπλο σκύλο σε χωριό της Αχαΐας
  • Στη φυλακή τελικά ο 27χρονος με φόντο τα επεισόδια σε νυχτερινά καταστήματα σε Πάτρα και Ηλεία – Ο ανακριτής Αμαλιάδας τον έστειλε στον Κορυδαλλό
  • Πσιτ! Δεν είσαι και η Βικτόρια…
  • Προσωπικός Βοηθός: Μια νέα αρχή για χιλιάδες συνανθρώπους μας
  • Μελιτζανοσαλάτα με ντομάτες και μυρωδικά
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In