Τον ετήσιο απολογισμό του παρουσίασε ο ΑΟ Δύμης 07 το βράδυ της Δευτέρας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου της Κάτω Αχαΐας.
(φωτογραφίες Κώστας Λαμπρόπουλος)
Όπως συνηθίζει η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε και βράβευσε τα μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν το μεγάλο αθλητικό σωματείο της Αχαγιάς. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα μέλη της διοίκησης ευχαρίστησαν μεταξύ άλλων και το dytikanea.gr.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Γυμνασίου, η ατμόσφαιρα, φέτος και το κλίμα ήταν διαφορετικό. Η ομάδα πλέον θα αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑΗ με “τιμονιέρη” τον Νίκο Παναγιωταρόπουλο, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα πέρσι – εγκαταλείποντας το παρκέ – και θα συνεχίσει να την κοουτσάρει. “Δεν λέω πολλά, θα τω πω όλα στο παρκέ”, είχε πεί πέρσι τέτοια εποχή ο coach και το απέδειξε με την άνοδο! Στην ομιλία του ο Νίκος Παναγιωταρόπουλος, πάλι παρουσιάστηκε προσγειωμένος. Άλλωστε έχει μάθει να “μιλάει” εντός γηπέδου! Οι υπεύθυνοι των ακαδημιών αναφέρθηκαν στα παιδικά τμήματα που αποτελούν τη μαγιά του τοπικού μπάσκετ.
Κατά τη χθεσινή εκδήλωση παρουσιάστηκε και επίσημα το νέο ΔΣ του αθλητικού σωματείου που προέκυψε από τις εκλογές:
- ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Διονύσης Αγγελόπουλος
- ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλης Σπαράκης
- ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αθηνά Φούρα
- ΤΑΜΙΑΣ: Τσάφος Δημήτρης
- ΕΦΟΡΟΣ: Παναγιώτης Αγγελόπουλος
- ΜΕΛΟΣ: Κωνσταντίνος Σπαράκης
- ΜΕΛΟΣ: Θωμάς Σίνος
- ΜΕΛΟΣ: Χάρης Κόκκινος
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση του Απολογισμού και των βραβεύσεων έλαβε χώρα για μία ακόμη χρονιά στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Κάτω Αχαΐας την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017. Παρουσιάστηκε όλη η χρονιά μέσα από βίντεο και φωτογραφίες που αφορούσαν την Αντρική Ομάδα και τα Τμήματα Υποδομής.
Την Παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε η νέα Γενική Γραμματέας του Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07 Αθηνά Φούρα. Τον λόγο πήραν κατά σειρά ,ο Προπονητής του Αντρικού Τμήματος Νίκος Παναγιωταρόπουλος, ο Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής Ζώης Αλεξόπουλος,ο νέος Αντιπρόεδρος του Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07 Βασίλης Σπαράκης,ο τέως Πρόεδρος του Α.Ο.ΔΥΜΗΣ ΄07 Παναγιώτης Χριστόπουλος και τέλος ο Νέος Πρόεδρος Διονύσιος Αγγελόπουλος. Στον ήχο και το προβολικό συστήμα της εκδήλωσης ήταν ο Βασίλειος Γκοτσούλιας και ο καθηγητής Κώστας Παπαγιαννοπούλος.
Eπιβραβεύτηκαν όλοι οι άνθρωποι και οι Επιχειρήσεις που στήριξαν την φετινή προσπάθεια. Επίβραβεύτηκαν οι Σύλλογοι της Αχαϊκής για την κατάκτηση του κυπέλλου του 3ου Ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας των Αστεριών για την άνοδο τους στην Β κατηγορία της ΕΣΚΑΗ καθώς και του Αχαικού για την Άνοδο του στην Γ1 κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η. Στην συνέχεια επίβραβεύτηκαν τα ΜΜΕ που στήριξαν επικοινωνιακά την προσπάθεια μας καθώς και οι Αθλητικοί τους συντάκτες που βρίσκονταν συνεχώς φέτος κοντά στα Δρώμενα του Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07. Έπειτα τιμήθηκαν οι συνεργάτες που στήριξαν με την προσφορά και τον εθελοντισμό τους την φετινή μας αγωνιστική παρουσία. Επιπλέον τιμήθηκε ο Αντρέας Βασιλόγιαννης από τον χώρο του ποδοσφαίρου και η Κατερίνα Κυριακοπούλου χώρο του στίβου ως υγιής πρότυπα αθλητών και ανθρώπων . Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τους προπονητές των Τμημάτων Υποδομής χορήγησε υποτροφία για το 2017-2018 στην αθλήτρια Ελένη Σιβά που επέδειξε την καλύτερη επίδοση συνέπεια και συμπεριφορά στα φετινά Τμήματα Υποδομής.
Κλείνοντας ο τέως Πρόεδρος Παναγιώτης Χριστόπουλος αφού έκανε μια γενική αναφορά στην 10 έτη πορεία της ομάδας,στους στόχους αλλά και τον ξεκάθαρο προσανατολισμό της που είναι τα Τμήματα Υποδομής και η νέα γενιά, εν συνεχεία ανακοίνωσε με χαρά την σύσταση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του συλλόγου.
Συγκεκριμένα :
Διονύσης Αγγελόπουλος Πρόεδρος,
Βασίλης Σπαράκης Αντιπρόεδρος,
Αθηνά Φούρα Γενική Γραμματέας,
Τσάφος Δημήτριος Ταμίας,
Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Έφορος
Ντίνος Σπαράκης Αναπληρωματικο Μέλος,
Θωμάς Σίνος,Αναπληρωματικό Μέλος,
Xάρης Κόκκινος,Αναπληρωματικό Μέλος
Έν συνεχεία έδωσε τον λόγο στον νέο Πρόεδρο του Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07 Διονύση Αγγελόπουλο ο οποίος τόνισε ποια είναι η ταυτότητα της οικογένειας του Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07 ότι όλοι έχουμε τους ρόλους μας και ότι οι τίτλοι δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.Ξεκαθάρισε πως η νοοτροπία οι αρχές και οι αξίες παραμένουν ίδιες. Επεσήμανε πως χρειάζεται σκληρή δουλειά σεμνότητα και να μην ξεχνάμε πότε πως είμαστε όλοι για έναν και ένας για όλους σε αυτήν την αθλητική οικογένεια.
Έπειτα ανακοίνωσε τις θέσεις και τα πόστα για το 2017-2018.
Συγκεκριμένα:
General Manager (Γενικός Διευθυντής): Παναγιώτης Χριστόπουλος
Πρώτος Προπονητής του Αντρικού Τμήματος : Νίκος Παναγιωταρόπουλος
Βοηθοί Προπονητή : ταύρος Αλεξόπουλος και Φώτης Τζούδας
Αρχηγός Ομάδας: Ντίνος Χρυσανθακόπουλος
Γενικός Αρχηγός : Τάκης Κουνάβης
Υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής : Ζώης Αλεξόπουλος
Προπονητές Τμημάτων Υποδομής:
Δημήτρης Μαντάς, Γιώργος Θανόπουλος, Ζαφειρία Κατροπούλου
Γυμνάστρια της Ομάδας: Σταμάτη Βιβή .
Τέλος ευχαρίστησέ όλους όσους μας στηρίζουν και δεσμεύτηκε πως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην Νέα προσπάθεια.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους καθώς και να έρθει μία νέα δημιουργική αθλητική χρονιά από τον Σεπτέμβριο.



