Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε Πάτρα και Κάτω Αχαΐα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην κυριολεξία να… τρέχει και να μην φθάνει.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες στις 11.45 το βράδυ της Δευτέρας εκδηλώθηκε στις 11.45 μ.μ. πυρκαγιά σε σταθμευμένο όχημα στην συμβολή των Οδών Ιουλιανού και Καλλιόπης στην Πάτρα.
Αποτέλεσμα ήταν η μερική καταστροφή του αυτοκινήτου, ενώ λίγη ώρα αργότερα ένα ακόμα όχημα τυλιγόταν στις φλόγες στην Οδό Πάργας, το οποίο υπέστη σημαντικές φθορές στον κινητήρα.
Και στις δύο περιπτώσεις άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών.
Εκ νέου συναγερμός σήμανε στις 4.10 τα ξημερώματα, για την Πυροσβεστική στην Κάτω Αχαΐα, που κλήθηκε να επέμβει σε περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς σε δυο όχηματα που ήταν σταθμευμένα, έξω από γραφείο εταιρείας ασφαλειών, στο κέντρο της πόλης.
Έρευνες για τους εμπρησμούς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο πληροφορίες θέλουν να πρόκειται και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Πηγή: tempo24.gr

