• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021
  • Σύνδεση
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Τυροπιτάκια χωρίς φύλλο! Μια ακόμα εύκολη και γρήγορη λύση για το δεκατιανό γεύμα των παιδιών μας

dytikanea Από dytikanea
25 Ιανουαρίου 2017
in ΓΕΥΣΕΙΣ
0
Τυροπιτάκια χωρίς φύλλο!  Μια ακόμα εύκολη και γρήγορη λύση για το δεκατιανό γεύμα των παιδιών μας
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Μια ακόμα εύκολη & γρήγορη λύση για το 
δεκατιανό γεύμα των παιδιών μας,
 για απογευματικό κολατσιό μικών και μεγάλων,
αλλά και σίγουρη επιτυχία για έναν μπουφέ γενεθλίων!
http://glykesistories.blogspot.gr/
Υλικά
(30 κομμάτια)
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
1 κεσεδάκι ελαιόλαδο
1 κεσεδάκι φέτα τριμμένη
1 κεσεδάκι τριμμένο κίτρινο τυρί
(κασέρι, γραβιέρα)
2 αβγά
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.γ ξερό δυόσμο
φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Σουσάμι ή ηλιόσπορους
Ετοιμασία
Στο μπολ του μίξερ ανακατεύουμε καλά
το γιαούρτι με το ελαιόλαδο
και προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά.
Ανακατεύουμε στο μείγμα και τα τυριά,
τον δυόσμο και το πιπέρι.
 Τέλος, προσθέτουμε, ανακατεύοντας απαλά αρχικά
με μια ξύλινη κουτάλα και στη συνέχεια με το χέρι,
το αλεύρι κοσκινισμένο, μέχρι να πάρουμε μια απαλή ζύμη.
Την αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα.
 Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς
και ντύνουμε μια λαμαρίνα με λαδόκολα.
Πλάθουμε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια,
λίγο μεγαλύτερα από ένα καρύδι,
και τα αραδιάζουμε στο ταψί με κάποια
απόσταση μεταξύ τους, γιατί φουσκώνουν.
Αλείφουμε με χτυπημένο αβγό (εαν θέλουμε) και
τα πασπαλίζουμε με σουσάμι ή ηλιόσπορο.
Ψήνουμε για περίπου 20-25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Τρώγονται ζεστά ή κρύα.
Καλή επιτυχία!
Ετικέτες: ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ
Προηγούμενο άρθρο

Επανασυστήνεται η ιστορική ομάδα των Νιφορείκων; Ήρθε η ώρα της … Δόξας

Επόμενο άρθρο

Μεσογειακό Κέικ με μέλι και γιαούρτι!

Επόμενο άρθρο
Μεσογειακό Κέικ με μέλι και γιαούρτι!

Μεσογειακό Κέικ με μέλι και γιαούρτι!

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Νέα μέτρα για τη στήριξη των επιχειρήσεων – Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή
  • MasterChef: Οι επικές αναρτήσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον… σωσία του
  • Πότε καταβάλλονται τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ
  • Κρίσιμη συνεδρίαση της ΔΟΕ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
  • Στο νοσοκομείο ο Χάρης Σώζος – Είχε σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή
  • Σοκαριστικές δηλώσεις της Ζέτας Δούκα: Ο Κιμούλης με έβριζε και με κλώτσησε (video)
  • Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ο ηθοποιός Χάρης Σώζος
  • Στις αγορές βγαίνει ξανά η Ελλάδα
  • Μπαράζ πληρωμών για συνταξιούχους, εργαζομένους και δικαιούχους επιδομάτων – Οι κρίσιμες ημερομηνίες
  • Αυτή είναι η κορυφαία 11άδα του πλανήτη για τη δεκαετία 2011-20!
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Σύνδεση συντακτών

Σύνδεση στο λογαριασμό σας

Υπενθύμιση κωδικού;

Create New Account!

Fill the forms below to register

All fields are required. Σύνδεση

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Σύνδεση