• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Το λούνα παρκ του τρόμου στο Αίγιο: «Τα παιδιά μου πετάχτηκαν σαν τσόφλια στον αέρα!» Ο πατέρας περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές μιας παρολίγον τραγωδίας – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

dytikanea by dytikanea
13 Δεκεμβρίου 2017
in ΝΕΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
Το λούνα παρκ του τρόμου στο Αίγιο: «Τα παιδιά μου πετάχτηκαν σαν τσόφλια στον αέρα!» Ο πατέρας περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές μιας παρολίγον τραγωδίας – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η χαρά μετατράπηκε σε τρόμο για μια μητέρα και τα τρία παιδιά της, όταν το βαγόνι στο οποίο επέβαιναν σε τρενάκι λούνα παρκ στο Αίγιο εκτροχιάστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τραυματίζοντας τα ανήλικα παιδιά και τη μητέρα.


Το τρενάκι του τρόμου πάγωσε το χαμόγελο όλων όσοι βρίσκονταν στο σημείο, ενώ η «αθώα» βόλτα παραλίγο να βαφτεί με αίμα.
Η 39χρονη μητέρα και τρία παιδιά της, δυο αγόρια ηλικίας 12 και 5 ετών και ένα κοριτσάκι 4 ετών, πετάχτηκαν στον αέρα «σαν τσόφλια» όπως θα πει στο protothema.gr ο πατέρας της πολύτεκνης οικογένειας κ. Δημήτρης Δημητριάδης, ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς σώθηκε η γυναίκα και τα παιδιά του από το ατύχημα. «Σαν τσόφλια πετάχτηκαν στον αέρα τα παιδιά και η γυναίκα μου και ευτυχώς που δεν χτύπησαν σοβαρά κατά την πτώση τους στο τσιμέντο. Η γυναίκα μου εγκλωβίστηκε κάτω από τις σιδεριές, κάτω από τις ράγες και σηκώσαμε τις σιδεριές και τη βάλαμε στο φορείο».

Ο ίδιος περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε βλέποντας ξαφνικά τα αγαπημένα του πρόσωπα να τινάζονται στον αέρα και να πέφτουν κάτω.

«Για ανεξήγητο λόγο, το εναέριο τρενάκι καθώς κατέβαινε την κατηφόρα ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα. Το τελευταίο βαγόνι, στο οποίο βρίσκονταν η γυναίκα και τα παιδιά μου, έφυγε από τις ράγες και εκσφενδονίστηκαν στον αέρα. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω αυτό που έβλεπα. Έλεγα δεν μπορεί να μου συμβαίνει εμένα αυτό. Μου θύμισε την ταινία “Bλέπω το θάνατό σου” και εκείνη τη στιγμή το ζούσα και εγώ».

Όπως λέει στο protothema.gr ο κ. Δημητριάδης, τα παιδιά του έκλαιγαν και ζητούσαν τη μητέρα τους, η οποία όμως είχε εγκλωβιστεί λιπόθυμη κάτω από σιδεριές. «Τα παιδιά μου έκλαιγαν, ζητούσαν τη μητέρα τους. Αφού είδα ότι τα παιδιά ήταν καλά αλλά σοκαρισμένα, μετά βλέπω τη γυναίκα μου εγκλωβισμένη και αναίσθητη. Φοβήθηκα γιατί νόμιζα ότι ήταν νεκρή. Μετά από λίγο άρχισε να συνέρχεται».

Όπως επισημαίνει ο κ. Δημητριάδης, η σύζυγός του είναι στο νοσοκομείο και αναρρώνει από την περιπέτειά της, ενώ δεν της έχει πει ακόμη για τον τραυματισμό των παιδιών τους. Πάντως όπως εξήγησε στο protothema.gr, είναι αποφασισμένος να κινηθεί νομικά για την απόδοση ευθυνών όλων όσοι εμπλέκονται στο ατύχημα που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στη γυναίκα και στα παιδιά του.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει συλλάβει δυο άτομα: τον χειριστή του τρένου και τον ιδιοκτήτη του παιχνιδιού, ενώ η τόσο η μητέρα όσο και τα τρία παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση ανάρρωσης από τα τραύματά τους.

Στο protothema.gr μίλησε και ο θείος των ανήλικων παιδιών, ο οποίος είπε: «H νύφη μου από το χτύπημα έπαθε μετατόπιση τριών σπονδύλων. Τα τρία παιδιά τα πήγαμε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο με μικρές εκδορές. Είχε ανέβει μαζί με τα παιδιά της πάνω στο εναέριο τρενάκι και καθόταν στα δύο τελευταία βαγόνια τα οποία και εκτροχιάστηκαν. Η νύφη μου εγκλωβίστηκε σε κάτι σιδεριές. Αρχικά δεν είχε τις αισθήσεις της, ενώ μετά συνήλθε η γυναίκα και την απεγκλώβισαν μετά από 20 λεπτά οι πυροσβέστες. Η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο, αλλά θα υποστούν τις συνέπειες όσοι έχουν την ευθύνη» επισήμανε στο protothema.gr.

Το ατύχημα συνέβη στις 8 το βράδυ της Τρίτης, στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών στο Αίγιο. Το υπαίθριο τρενάκι αποτελεί μέρος υπαίθριων παιχνιδιών που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων για τις χριστουγεννιάτικες μέρες. Για το θέμα γίνεται έρευνα της Αστυνομίας τόσο για τις συνθήκες του ατυχήματος, καθώς φυσικά και για τις απαραίτητες διαδικασίες αδειοδότησης και λειτουργίας του παιχνιδιού, το οποίο τοποθέτησε και διαχειρίζεται ιδιώτης.

Tags: Το λούνα παρκ του τρόμου στο Αίγιο: «Τα παιδιά μου πετάχτηκαν σαν τσόφλια στον αέρα!» Ο πατέρας περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές μιας παρολίγον τραγωδίας
Previous Post

Τί συμβαίνει με το ποτάμι στα Ζησιμαίικα – ΦΩΤΟ

Next Post

Γιώργος Λαζουράς: “Ένας χρόνος χωρίς την Αρχοντούλα…μου λείπεις πολύ…” Την Κυριακή το μνημόσυνο της αδελφής του δημάρχου Καλαβρύτων

Next Post
Γιώργος Λαζουράς: “Ένας χρόνος χωρίς την Αρχοντούλα…μου λείπεις πολύ…” Την Κυριακή το μνημόσυνο της αδελφής του δημάρχου Καλαβρύτων

Γιώργος Λαζουράς: "Ένας χρόνος χωρίς την Αρχοντούλα...μου λείπεις πολύ..." Την Κυριακή το μνημόσυνο της αδελφής του δημάρχου Καλαβρύτων

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας από τα Καμίνια έως την Κάτω Αχαΐα για τα βαρέα οχήματα – Η απόφαση του υφυπουργού
  • Εντοπίστηκε σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας
  • Συγκινητικές στιγμές στη Δυτική Αχαΐα: Εγκαίνια του Παρεκκλησίου της Παναγίας Σουμελά στον Απιδεώνα — Όλο το πρόγραμμα
  • Σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Αχαΐα: 6 συλλήψεις και 8 προσαγωγές σε οργανωμένη επιχείρηση
  • Βραδιά Εμπορίου στην Κάτω Αχαΐα: «Η πόλη ξυπνά… πάμε αγορά!»
  • Θλίψη στις Αλυκές Δυτικής Αχαΐας: «Έφυγε» από τη ζωή ο Άγγελος Χαλιώτης σε ηλικία 81 ετών
  • Πσιτ! Δεν ξέρουμε για άλλες ανεξαρτητοποιήσεις, αλλά αποχωρήσεις;
  • Η Ενιαία Υγεία στη Δυτική Ελλάδα: από τη θεωρία στην πράξη
  • Σούπερ αυγοφέτες!
  • Δυτ. Ελλάδα: Πέρασαν χειροπέδες στον αρχηγό σπείρας που είχε “χτυπήσει” ΑΤΜ σε Καλάβρυτα και Κυλλήνη – Χιλιάδες ευρώ η λεία τους
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In